28 / 03 / 2024

Aliağa hastane projesi

Aliağa hastane projesi

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Aliağalılar hastane ve otopark istiyor!

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın görevdeki 1 yılını değerlendiren vatandaşlar, projelerden memnun. Ancak halk, hastane yetersizliğinden yakınırken, yol, otopark ve trafik sorununa da artık bir çözüm bulunmasını istiyor

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

TOKİ İzmir Aliağa projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa projesinin ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Aliağa projesi 2022'de tamam!

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilen 33 blok 614 konut inşasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ İzmir Aliağa 2020 projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2020 projesinin detayları belli oldu. Proje 93 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Aliağa'daki endüstri bölgesi projesi mecliste!

İzmir Aliağa'da bulunan endüstri bölgesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Aliağa hastane projesi Haberi

Aliağa hastane projesi

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Başkan Sürekli, Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda başta hastane olmak üzere önemli konuları anlattı.

Toplantıya AK Parti İzmir milletvekilleri Alpay Özalan ve Yaşar Kırkpınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da katılım gösterdi. 

Aliağa'nın özellikle hastane ve toplu konut ihtiyacı olmak üzere tüm sorunlarını yakından incelediklerini kaydeden Sürekli, "Aliağa, sanayisi, iş gücü ve ülke ekonomisindeki yeri ile büyük önem taşıyor.  Sağlık hizmetleri ile ilgili yatırım planlarımız hazır. Aliağa yeni devlet hastanesine mutlaka kavuşacak. Aliağa yoğun göç alan bir ilçe. TOKİ Aliağa'da önemli...