19 / 04 / 2024

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.



Ak Parti  İzmir  İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Başkan Sürekli, Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda başta hastane olmak üzere önemli konuları anlattı.

Toplantıya AK Parti İzmir milletvekilleri Alpay Özalan ve Yaşar Kırkpınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da katılım gösterdi. 

Aliağa'nın özellikle hastane ve toplu konut ihtiyacı olmak üzere tüm sorunlarını yakından incelediklerini kaydeden Sürekli, "Aliağa, sanayisi, iş gücü ve ülke ekonomisindeki yeri ile büyük önem taşıyor.  Sağlık hizmetleri ile ilgili yatırım planlarımız hazır. Aliağa yeni devlet hastanesine mutlaka kavuşacak. Aliağa yoğun göç alan bir ilçe.  TOKİ  Aliağa'da önemli bir ihtiyaç. Yerinde hizmet, yerinde çözüm mantığıyla hareket ediyoruz" açıklamasında bulundu.


 


Geri Dön