26 / 04 / 2024

Aliağa hazine arazisi yapılaşma

Aliağa hazine arazisi yapılaşma

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

İzmir Aliağa'daki hazine arazilerinde yer alan izinsiz yapılar mecliste!

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılara ilişkin soru önergesi verdi. 

5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor!

Murat Kurum, "Yerli üretimi, Hazine taşınmazları ile destekliyoruz" açıklamasında bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, topraksız ve toprağı olmayıp ekip biçmek isteyen çiftçilere yönelik projesinde 5 bin 882 hazine arazisi satışa hazırlanıyor...

16 bin kişiye 1.2 milyon dekar hazine arazisi kiralandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, tarım yapılması amacıyla tarımsal arazi edindirme çalışmalarına 195 köyde 15 bin 951 çiftçi ailesine, 1 milyon 27 bin 782 dekar hazine arazisi verildi.

Pamukkale'de hazine arazisi üzerindeki binalar yıkıldı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karakurt bölgesinde hazine arazisi üzerinde inşa edilmiş kaçak yapıların yıkımı başladı. Yıkılan barakaların imar barışı fırsatından yararlanmak istediği öğrenildi.

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Petkim Aliağa lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

PETKİM; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu.

Aliağa Balıkçı Barınağı'nın inşaatı Kasım sonunda tamamlanıyor!

Aliağa'da 30 yılı aşkın bir süredir mevcut haliyle kullanılan Aliağa Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesine başlandı. 200 bin liraya mal olacak rıhtım inşaatının 27 Kasım'da bitmesi planlanıyor...

İzmir Aliağa sanayi ve depolama alanı imar olanı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mevkii, “Sanayi ve Depolama Alanı” için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. Planlar 15 Kasım'da askıdan inecek...

Aliağa Şakran Mahallesi sakinlerinin atık su parası isyanı!

Aliağa'nın Yeni Şakran Mahallesi sakinleri, sokaklarında kanalizasyon sistemi bulunmamasına rağmen İZSU 'nun tüm evlerden atık su parası almasına isyan ediyor. Yetkililerin bu yanlıştan dönmesini istiyor

Aliağa'da SN Park 2. Etap konutlarının temeli atıldı!

Aliağa'da gerçekleştirdiği toplam 600 konutluk projede, SN LİFE'tan sonra satışa çıkarılan SN PARK 1. Etap konutları da yoğun ilgi görürken, SN PARK 2. Etap konutlarının temeli atıldı.

Aliağa’da patlak boru mesaisi!

Aliağa Yeni Şakran'da 3 gün boyunca suların boşa aktığı patlak su borusu, İZSU ekipleri tarafından nihayet değiştirildi ancak bu kez de farklı sokaklarda su patlakları meydana geldi.

Aliağa hazine arazisi yapılaşma Haberi

Aliağa hazine arazisi yapılaşma

İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde hazineye ait bazı arazilerin üzerindeki izinsiz yapılar meclis gündemine taşındı. MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, konuya ilişkin soru önergesi sundu. 

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sorularının Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanmasını talep etti. MHP'li Osmanağaoğlu, "Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından Anayasanın 98. Maddesi ve TBMM İçtüzüğünün 96. Maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim." diye konuştu. 

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, şunları kaydetti:

"Seçim bölgem İzmir’in Aliağa İlçesine bağlı Kültür Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın mahalle sınırları içinde bulunan hazineye ait bazı arazilerin yasal olmayan bir şekilde işgal edilmesinden dolayı tedirginlik yaşadığı ifade edilmektedir. Prefabrik konteynırların koyulması, ardından arazilerin tellerle çevrilmek suretiyle “sahiplenilmesi” hususunda tarafımıza ulaşan şikâyetler bir...