20 / 04 / 2024

Aliağa ulaşım master planı

Aliağa ulaşım master planı

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle trafiğe açılacak.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Aliağa ulaşım master planı Haberi

Aliağa ulaşım master planı

Türkiye'de bulunan demir çelik imalatının yaklaşık 3'te 1'inin yapıldığı, ülkede yer alan gemi söküm tesislerinin olduğu, termik santral ve rüzgar enerjisi santrallerinde, 60 milyon ton elleçleme kapasitesi olan liman kenti Aliağa'da, ulaşımda 40 yıl önce yapılan planlama kullanılıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; mevcut ulaşım aksının Aliağa'ya yetmediğini iddia eden Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ertürk, "Aliağa'nın büyümesinin önündeki engelleri kaldırın. Kapasitemizi 4- 5 kat artırabilmek için ulaşım altyapısına ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu.

KAPASİTEMİZ ARTTI

Aliağa'da 1960'ların sonuna doğru sanayi planlamasına girildiğini ve 1980 yılından bu yana iyice yapılandırıldığını sözlerine ekleyen Ömer Ertürk, limanların devreye girmesiyle planların revize edilmediğini ifade etti. 1970 yıllarda planlanan şehrin 2019'da aynı planla yönetilemeyeceğini belirten Ertürk, "İlçemizde kapasite artışı var. Yeni konteyner sahaları...