20 / 04 / 2024

alibeyköy yeni otogar

alibeyköy yeni otogar

İSPARK A.Ş Genel Müdürü Mehmet Çevik, Alibeyköy Cep Otogarı’ nın ertelenen yazıhaneler ihalesinin Ağustos ayı bitmeden gerçekleştirileceğini, otogarın açılışını ise Eylül ayında yapmayı planladıklarını söyledi...

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için düğmeye bastı. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede inşa ediliyor? İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

KİPTAŞ'tan Alibeyköy'e yerinde dönüşüm projesi!

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

alibeyköy yeni otogar Haberi

alibeyköy yeni otogar


İSPARK’ın Alibeyköy’de inşa ettiği cep otogarı hakkında konuşan İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik; “İSPARK’ın birincil hedefi, İstanbul trafiğini rahatlatmak ve sektöre kaliteli hizmet sunmaktır. Bizler bu noktadan hareket ediyoruz. Alibeyköy Cep Otogarı, sektörün memnun kalacağı, yolcuların aileleriyle birlikte kendilerini rahat ve güvende hissedeceği bir cep otogarı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş’ın bu konuda özel bir hassasiyeti var, İstanbul halkının gönül rahatlığıyla hiçbir tedirginlik duymayacağı bir otogarı hizmete sunacağız” dedi.

En son teknolojiyle hizmet verecek!


Alibeyköy Cep Otogarını havaalanı modeliyle inşa ettiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik;  “Teknolojik sistemler bakımından Alibeyköy Cep otogarı ileride yapılacak benzer projelere de öncülük edecek. Ultrasonik sensörler, yönlendirme yazılımları, plaka tanıma sistemleri, yeni nesil otomasyon sistemi, komuta kontrol merkezinden 24 saat boyunca kontrol edilebilecek....