28 / 03 / 2024

alim gerçel açıklama

alim gerçel açıklama

Kayseri Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alim Gerçel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki'nin turizmle ilgili projesi olan Kültür Yolu'nun, Kayseri'ye gelecek olan turistleri etkileyeceğini belirtti.

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Denizbank'tan flaş açıklama geldi. Bu fırsat kaçmaz. Para ödemesi yapılacak

Denizbank'tan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik 1000 TL ödemesi gerçekleştirilecek.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşımızın meraklarını giderek açıklama gerçekleştirildi.

Vakıfbank'tan emeklilerle ilgili flaş açıklama! Promosyon miktarı açıklandı

Vakıfbank'tan emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir açıklama geldi. Vakıfbank tarafından emekli vatandaşlarınıza yönelik para ödemesi gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde...

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri şimdi gidip öğrensin

İş Bankası'ndan müşterilere yönelik hazırlanan kredi paketiyle ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Paketin milyonlarca kişinin işine yarayabileceği ifade edildi.

Halkbank'tan flaş açıklama. Müşterilerini ilgilendiriyor

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. İşte Halkbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Vakıfbank'tan bomba açıklama. Önce bakın

Bankalar arasındaki kredi yarışına dahil olan Vakıfbank'tan müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. İşte Vakıfbank tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama geldi... Ziraat Bankası müşterilerine bomba açıklama

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara para iadesi gerçekleştirecek. İşte detaylar...

ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş açıklama... Emekliler hemen baksın

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından gerçekleştirilen açıklamaları merakla takip ediyor. ING Bank'tan emekli vatandaşlar hakkında flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka, şartları karşılayan vatandaşlara yönelik 2000 TL bandında ödeme gerçekleştirecek.

alim gerçel açıklama Haberi

alim gerçel açıklama


Mimarsinan Parkı içerisindeki Selçuklu Müzesi'nden başlayıp Hunat, Yoğunburç, Tavukçu Mahallesi, Camiikebir ve Kale'yi de içine alan bir alanda oluşturulmaya başlanan ve Kayseri'niıı tarihi ile kültürel değerlenin bulunacağı Kültür Yolu projesini, Kayseri Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alim Gerçel'le görüştük. 


Proje hakkında görüşlerini aldığımız Başkan Gerçel, projenin turist çekeceğini düşünmediğini, ancak Kayseri'yi görmek için gelen turistleri etkileyerek Kayseri'yi tanımaları açısından faydalı olacağını ifade etti. 


KAYSERİ NİN HER TARAFI BURAM BURAM TARİH 

Gerçekleştirdiğimiz röportajda Kayseri'nin sadece merkezinde tarihi ve kültürel öğelerin bulunmadığını belirten Başkan Gerçel, "Bu şehirin her tarafı buram buram tarih kokar. Hatta Kapadokya'nm merkezi Kayseri'dir. 

Erkilet'te Köşk, Zincidere, Endürlük, Akçakaya, Tomarza, Talaş gibi yerler hep tarih doludur. Daha sonra Kültepe, İncesu tarafındaki Şeyh Turhasan Zaviyesi, Akçakaya'da Somuncu Baba Çilehanesi gibi tarihi ve kültürel...