25 / 04 / 2024

Alişan taşınacak

Alişan taşınacak

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Alişan taşınacak Haberi

Alişan taşınacak

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde annesi Suzan Tektaş'la Nişantaşı'ndaydı. Sahibi olduğu dönerciden çıkarken objektiflere takılan Alişan "Annem dükkanı teftişe geldi" diye espri yaptı. Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan şarkıcı, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak olan Alişan, "Baba ocağından ayrılıyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren yalnız yaşayacağım" dedi.