26 / 04 / 2024

Alişanın evi

Alişanın evi

Alişan 4,2 bin liralık saat koleksiyonu olduğu haberini yalanladı. Sanatçı, "Evim 1,1 milyon lira. Saatlerim nasıl o kadar olsun'' dedi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Asgari ücrette heyecanlı bekleyiş bitiyor! Gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete ara zam bugün netleşiyor. Bugün ise taraflar arasında ortak noktada buluşulan rakam Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan, burada yeni asgari ücreti kameralar karşısına geçerek duyuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına ek zamla ilgili sürpriz gelişme! AK Parti açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam isteyerek 101 liralık tutarın 141 bin liraya yükseltileceğine dair haberler kamuoyunda gündem oldu. Muhalefetin söz konusu zam talebine ilişkin eleştirilerine AK Parti'den cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına istediği zam belli oldu! Bakın zamlı maaşı kaç lira olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini, TBMM Başkanlığına sundu. Kanun teklifinde Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam istediği ortaya çıktı.

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Erdoğan'ın açıklamasının sıcağı geçmeden dev zam: 1000 lira oldu! Yeni bir zam için daha tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı zam haberinin mürekkebi kurumadan piyasada yeni bir zam dalgası koptu. Kötü haber ise; yeni bir zam için daha tarih verilmesi.. Zamlar sosyal medyanın da gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Haftanın ürünü seçilen soğanın kg fiyatına büyük indirim! İşte 4 Nisan 2022 zincir marketlerin fiyat listesi!

Zincir marketlerde haftanın ürünü seçilen soğanın kilogram fiyatına indirim yapıldı. Peki hangi markette soğan kilogramı kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, ŞOK 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

Müteahhitler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinden umutlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin yurt dışı müteahhitlik hizmetleri açısından önemine değindi.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Erdoğan'ın kripto para açıklamasına Rusya'dan yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kripto paralara yönelik yaptığı açıklama Rus basınında büyük yankı uyandırdı. 

Alişanın evi Haberi

Alişanın evi

Alişan, önceki akşam 4,2 bin liralık saat koleksiyonu olduğu haberini yalanladı. 140 bin liralık saatiyle poz veren sanatçı, "Evim 1,1 milyon lira. Saatlerim nasıl o kadar olsun? 4 saatim var ve toplam fiyatı 250 bin dolar"...