20 / 04 / 2024

aliye naşit apartmanı

aliye naşit apartmanı

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'na ilişkin iddianame hazırlandı!

İzmir'de, geçtiğimiz sene yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na ilişkin hazırlanan iddianamede apartmanın projelendirmedeki eksiklikler, malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik yanlışları sebebiyle yıkıldığı belirtildi.

Site toplantılarında alınan kararlara itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında binanın duvarlarına çit örülmesi kararına mektup yazarak itiraz edilip edilmeyeceği sorusu soruldu. 

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Apartman altlarına oto galeri açılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yapılan düzenleme kapsamında, apartman altlarına oto galeri açılmasının önü kapatıldı...

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

En zengin 6 İngiliz'in serveti, 13 milyon fakirin varlığına eşit!

İngiltere’nin en zengin 6 iş insanının toplam varlığının, nüfusun en fakir 13,2 milyonluk kesiminin toplam varlığına eşit olduğu bildirildi.

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

Buca'da imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede inşa edilen kaçak yapılar yıkılıyor. Kentte imar barışı fırsatçılarına geçit verilmiyor.

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Apartman toplantısına kiracı katılabilir mi?

Apartmanlarda kanunen senede en az 1 kez toplantı yapılması gerekiyor. Peki, apartman toplantısına kiracı katılabilir mi?

aliye naşit apartmanı Haberi

aliye naşit apartmanı

Filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor, buluyor, gidip fotoğraflıyor. Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun, lakabı ‘Yeşilçam Arkeoloğu’ olan Güneş ile birlikte Yeşilköy’de çekilen, Sakar Şakir, Süt Kardeşler ve Gülen Gözler filminin çekildiği mekanları Doğan Güneş ile birlikte gezdi...

Yeşilçam’ı uzun uzun konuşacağız ancak ben isminize takıldım. Bir hikayesi var gibi…
Olmaz mı! Askerlikte şafak sayılır. 4-3-2, artık son gün doğan güneştir. Babam Manisa’da askerdeyken ben Erzurum’da doğdum. ‘Oğlun doğdu, adını ne koyalım’ demişler. Babam da ‘Bir doğan güneş bekliyorum zaten, o da beklediğim ikinci Doğan Güneş olsun’ demiş. Hatta ertesi gün, beni görmek için firar etmiş gelmiş. Ben lise mezunuyum. Ticaret yaptım falan ama Yeşilçam benim büyük sevdam. Şu an Avcılar Orta Direk Tiyatrosu Pikola Sahnesi’nde tek kişilik Bir Garip Orhan Veli ve...