29 / 03 / 2024

almanya Gymnasium&RealschuleDialog

almanya Gymnasium&RealschuleDialog

Eğitim kalitesi ile öğrenci ve velileri memnun bırakan sayılı okullar arasında yer alan Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okullarından birine kavuşuyor. Türk müteşebbislerin yaptırdığı okulun yüzde 80’i tamamlanmış durumda...

Ayşegül Yıldız İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı!

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

Almanya'da alınan inşaat ruhsat sayısı arttı!

Almanya'da geçen yıl konut için alınan inşaat ruhsatı sayısı 285 bin 100'e çıkarak son 11 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

'Türklerin Almanya'dan aldığı konut sayısı 2 milyona yaklaştı'

Gurbetçi Türklerin en çok konut aldığı ülke 1 milyon 800 bin rakamıyla Almanya olurken, onu 120 binle Fransa izledi. Türklerin tercih ettiği şehir ise Berlin.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,7 arttı!

Almanya'da sanayi üretimi beklentinin altında arttı. Ekimde aylık yüzde 0,2 artan sanayi üretimi, piyasa beklentilerini karşılayamadı. Söz konusu dönemde enerji üretimi yüzde 5,9 geriledi, inşaat üretimi ise yüzde 0,7 artış kaydetti.

Almanya'da inşaat iş ortamı endeksi Kasım'da arttı!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü (Ifo), kasım ayı İş Anketi sonuçlarına ilişkin bir rapor yayımladı. İnşaat iş ortamı endeksi Almanya'nın birleşmesinden bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Almanya'da inşaat sektöründe istihdam yüzde 0,3 geriledi!

Almanya'da bu yılın üçüncü çeyreğinde yıllık bazdaki istihdam artışı, geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 0,3 artarken, inşaat sektöründe istihdam yüzde 0,3, tarım, ormancılık ve balıkçılık sektörlerindeki istihdam da yüzde 2,6 geriledi.

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıkıyor!

İhaleyle satılacak Kordon'daki tarihi yapı için asgari teklif bedeli 3,2 milyon avro olacak Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için satış kararı alındı.

ERSA Mobilya’nın Wall dolabı Almanya’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya’nın çalışma alanları,ofisler, kamu kurumları ve yurtlarda kullanılan metal dolapları yeniden yorumlayarak ürettiği, tasarımcı Aykut Erol imzalı “Wall” dolabı Almanya’dan ödülle döndü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi yükseldi!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", ekimde 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Almanya'da şirketlerin istihdam eğilimi arttı!

Almanya'da "Ifo İstihdam Barometresi", Ekim'de 109,1 puana çıkarak 2012 yılının Ocak ayından bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Almanya Ransbach-Baumbach Camisi açıldı!

Almanya'da Mainz bölgesinde faaliyet göstermekte olan 2012 yılının Haziran ayında temeli atılan Ransbach-Baumbach DİTİB Yeni Camisi törenle ibadete açıldı.

almanya Gymnasium&RealschuleDialog Haberi

almanya Gymnasium&RealschuleDialog


Eğitim kalitesi ile öğrenci ve velileri memnun bırakan sayılı okullar arasında yer alan Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okullarından birine kavuşuyor. Türk müteşebbislerin yaptırdığı okulun yüzde 80’i tamamlanmış durumda. Sınavla öğrenci alan okulda kayıtlar başladı. Devlet tarafından tanındığı için ücretsiz eğitim veren okul, yabancı dil öğretmede de iddialı. Okulda dil öğrenenler uluslararası üniversiteler için sertifika alıyor.


Türk müteşebbislerin Köln’de kurduğu Gymnasium&RealschuleDialog, Avrupa’nın en donanımlı okul binalarından birine kavuşuyor. Okulun İdari Müdürü Genç Osman Esen, yeni bina inşaatının geldiği aşama ve yeni kayıt dönemini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Buna göre yeni bina tamamlanınca Avrupa’nın en yüksek okul standardında olacak. Gazetecilere bir üniversite kampüsünü andıran ve açık hava tiyatrosu olarak da kullanılacak avlusundan başlayarak binayı gezdiren Esen şu bilgileri verdi: "Okul 11 bin...