27 / 04 / 2024

Alp Arslan Evirgen

Alp Arslan Evirgen

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi, Alp Arslan Evirgen tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Sanem İş Merkezi'nde kuruldu

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye iel bugün Alp Arslan Erin imzasıyla kuruldu.

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu” diye konuştu..

Vedat Arslan: Araplara ev satmam dönemi başlayacak!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, ARAP müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların da yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Gülay Yedekçi Arslan kimdir?

Mimar Gülay Yedekçi Arslan, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Gülay Yedekçi Arslan kimdir? Gülay Yedekçi Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gülay Yedekçi Arslan...

Alp Gürkan'ın gayrimenkul satışının alacak önceliği Somalı madencilerin!

TBMM’de kabul edilen kanun maddesiyle, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın mallarına el koyan TMSF’nin satıştan elde edeceği gelir öncelikle Soma çalışanları için kullanılacak.

TMSF Alp Gürkan'ın taşınmazlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacakları nedeniyle, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF'den, Alp Gürkan ve Kemal Gülman'a şok!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'a ait bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

Kazım Arslan: Yeni Yozgat için çalışmalara başladık!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdi.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nin tanıtımı yapıldı!

Perakende gayrimenkul sektöründeki kariyerine devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş anısına, JLL Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi iş birliği ile istanbul'da hayata geçirilen merkez tanıtıldı.

Vedat Arslan: En yavaş kiralama küçük ofislerde yaşanıyor!

Ofis alanı bulmakta zorlanılıyor. Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, en yavaş kiralamanın bu alana hitap eden ofislerde yaşandığını kaydetti.

Alp Arslan Evirgen Haberi

Alp Arslan Evirgen

Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi, Alp Arslan Evirgen tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına,fen,sanat ve sağlık kurallarına,standartlarına uygun kaliteli yapı yapılmazı için proje ve yapı denetimi yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Gümüşsu Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Kartal, Cumhuriyet Mahallesi, Çetin Sokak, Sanem İş Merkezi,...