26 / 04 / 2024

Alp Önder Özpamukçu kim

Alp Önder Özpamukçu kim

KOÇTAŞ, Bursa Osmangazi'daki mağazasını yeni formatıyla Anatolium AVM'ye taşıdı. Anatolium AVM'deki mağaza açılışını Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu yaptı.

Birçok şirket çalışanlarına ara zam yapıyor Peki iktidar asgari ücreti artıracak mı?

TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, peş peşe gelen zamlarla birlikte asgari ücrete getirilen zammın çok çabuk erdiğini dile getirirken bir ara zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti. Özpamukçu, bazı şirketlerin ise iktidardan önce davranarak ara iyileştirme yapmaya başladığını dile getird

Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı! 

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden  Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in cenazesi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

AVM sektörü kiraların ertelenmesini talep ediyor! 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlar tek tek sınırlandırılırken, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, "Perakendeci açısından kiraların ötelenmesi, AVM'lerin kredi borçlarının ertelenmesi gerekiyor" dedi...

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

Önder Halisdemir sahalara yeniden dönüyor!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Candoğan: Emlak almanın tam zamanı!

Uşak İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Uşak Emlakçılar ve Komisyoncular Derneği Başkanı Önder Candoğan, Uşak'ta konut fiyatlarının yerinde saydığını, konut almanın tam zamanı olduğunu açıkladı.

Tüketici güven endeksi Ağustos'ta yükselişe geçti!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim kurulu Başkanı ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Türkiye ekonomisinin darbe girişiminin ardından normalizasyonu sağladığını belirterek, "Ağustos ayında tüketici güven endeksi yeniden yükselişe geçti'' dedi.

Önder Özpamukçu: AVM'lerin kiraları TL'ye dönüşsün!

Kategori Mağazacılığı Derneği Başkanı Alp Önder Özpamukçu, perakendecilerin nefes alması ve işlerine devam etmeleri için AVM kiralarının TL'ye dönüşmesi gerektiğini söyledi.

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Alp Önder Özpamukçu kim Haberi

Alp Önder Özpamukçu kim

 Bursa'daki ilk mağazasını 2007 yılında Korupark Alışveriş Merkezi'nde hizmete açan Koçtaş'ın Nilüfer Carrefour mağazası ile beraber Bursa'da 3 mağazası bulunuyor. Alp Önder Özpamukçu, Koçtaş'ın Anatolium AVM'de yer alan mağazasının 5 bin 500 metrekarelik satış alanına sahip olduğunu, 70 kişiye istihdam olanağı sağladığını...