27 / 04 / 2024

Birçok şirket çalışanlarına ara zam yapıyor Peki iktidar asgari ücreti artıracak mı?

Birçok şirket çalışanlarına ara zam yapıyor Peki iktidar asgari ücreti artıracak mı?

TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, peş peşe gelen zamlarla birlikte asgari ücrete getirilen zammın çok çabuk erdiğini dile getirirken bir ara zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti. Özpamukçu, bazı şirketlerin ise iktidardan önce davranarak ara iyileştirme yapmaya başladığını dile getird



Bloomberg HT’ye konuk olan Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, aralık ayında asgari ücrete yapılan zammın çok çabuk bir şekilde eridiğini dile getirirken ara zammın kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Maaşlara getirilmesi beklenen ara iyileştirmelere de değinen Özpamukçu, “Birçok şirketin bu konuda karar aldığını tespit ediyoruz. Şu anda ortak alınmış bir karar yok, fakat şirketler böyle bir ihtiyacı görüyorlar.” dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön