24 / 04 / 2024

alpa inşaat Güney Amerika ve Afrika pazarları

alpa inşaat Güney Amerika ve Afrika pazarları

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Seksenler Otomotiv İnşaat Gıda Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seksenler Otomotiv İnşaat Gıda Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile emre Tavacı ve Gökhan Özyöney ortaklığında kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "OECD tahminlerine göre Çin ve Güney Kore'den sonra pandemiden 'en az etkilenecek' 3. ülke Türkiye" dedi.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerkinler Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Alçin tarafından kuruldu. 

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Kalitesiz demir inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneğince, kalitesiz demir ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiği açıklandı.

Kalitesiz demir ithalatı inşaat güvenliğini tehdit ediyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği kalitesiz inşaat demiri ithalatının inşaat güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı!

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

İnşaat sektörü güven endeksinde sert düşüş!

Tüketici güven endeksi Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 6,9 azalarak üst üste üçüncü ayda düşüş kaydetti. TÜİK'in açıkladığı verilere göre, tüketici güveninin yanı sıra inşaat güven endeksinde de aylık bazda yüzde 6,9 düşüş yaşandı.

alpa inşaat Güney Amerika ve Afrika pazarları Haberi

alpa inşaat Güney Amerika ve Afrika pazarları

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri listesinde 43. sırada yer alan Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı. 


Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyet gösteren Alpa İnşaat, ahşap, metal, otomotiv ve daha birçok sektöre poliüretan üretim gerçekleştiriyor. 

Poliüretan esaslı su yalıtım kaplamalarında Türkiye'de ilklerden olan firma, 30 ülkeye ihracat yapıyor. Geçen yılı 14 milyon lira ciro ile kapatan firmanın 2017 yılı hedefi ise 20 milyon lira ciroya ulaşmak. 

Alpa İnşaat Genel Müdürü Mehmet Şah Aba, "Bizim esas işimiz markaların tedarikçiliğini yapmak. Dünyada böyle bir trend oluştu. Üretimimiz kabul gördü ve çok talep oldu. Bundan dolayı ciromuzda hızlı artış yakaladık. TOBB ve TEPAV'dan yapılan açıklama ve AUWorld Network'ün çalışmasıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen 43. şirketi olduğumuz kesinleşti. Büyümemizdeki esas sebep...