19 / 04 / 2024

alparslan türkeş bulvarı

alparslan türkeş bulvarı

Büyükşehir Belediyesi’nin yol genişletmek amacıyla kamulaştırıp yıktığı binaların moloz yığınlarını kaldırmamasına tepki yağıyor.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Volis ve Güldallar ortaklığının imzasıyla hayata geçirilen Bulvar 9 Sanayi'nin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar 9 Sanayi nerede? Bulvar 9 Sanayi'de kaç ünite bulunuyor? İşte Bulvar 9 Sanayi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alparslan Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Alparslan tarafından kuruldu.

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Türkeş Öngel ve Nilgün Öngel ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Alparslan Türkeş'in evi müze oldu! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan doğduğu evin müzeye çevrilmesi için talimat vermişti. Müzenin açılışı bugün yapıldı. 

alparslan türkeş bulvarı Haberi

alparslan türkeş bulvarı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Alparslan Türkeş Bulvarı'nı genişletme çalışmaları çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyor. Tellidere Mahallesi'nde kamulaştırılan binalar Büyükşehir ekiplerince yıkılırken, moloz yığınlarının aradan haftalar geçmesine rağmen ortadan kaldırılmamasına bölgede yaşayanlar tepki gösteriyor. Çirkin görüntünün yanı sıra molozların neden olduğu toz toprak özellikle ev hanımlarını çileden çıkarıyor. Yol genişletme çalışmalarını olumlu bulan ve destekleyen mahalle sakinleri, havaların ısınmaya başladığını ancak günün her saatinde havaya kalkan toz toprak nedeniyle pencerelerini açamaz duruma geldiklerini belirterek, "Herkes eve mahkum bir yaşam sürüyor. Çamaşırlarımızı balkonda, damda kurutamıyoruz. Pencerelerimizi açamıyoruz. Bir sürü astım hastası var. Her gün biri soluğu acil serviste alıyor. Lütfen biraz insan sağlığına saygı gösterin" diye konuştular. Moloz yığınlarının çevre ve görüntü kirliliğinin yanı sıra insan hayatını da tehlikeye...