28 / 03 / 2024

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Türker ve Kamuran Deggın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao Shiwei tarafından kuruldu.

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herati Alpha İnşaat Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Afşin Surhan Gültekin tarafından kuruldu.

Alpha Team Proje Danışmanlığı İnşaat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpha Team Proje Danışmanlığı İnşaat İthalat Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Ertural ve Ömer Sarıtaş ortaklığıyla kuruldu...

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Doğal Gaz İnşaat Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Murat Gören tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çakır, Rodi Kayım ve Yeliz Toprak ortaklığında kuruldu. 

Arba Projects İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arba Projects İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Saltajı ve Mohamad Shadi Salahıe ortaklığında kuruldu. 

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Türker ve Kamuran Deggın ortaklığında kuruldu.

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarındanfaydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; HALİDE EDİP ADIVAR MAH. DARÜLACEZE CAD.AKIN PLZ.N.3/89...