25 / 04 / 2024

alsancak gül sokak dükkan

alsancak gül sokak dükkan

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Şişli'deki 79 yıllık Gül Apartman yıkılıyor!

Anıtkabir'in mimarı olan Prof. Dr. Emin Onat'ın çizimini yaptığı, Şişli Teşvikiye Şakayık Sokak'taki 79 yıllık Gül Apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun villasının sırrı çözüldü!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aylık 45 bin liraya kiraladığı Rumelihisarı’ndaki villanın sırrı çözüldü. Müzisyen çift, stüdyo olarak da kullanacakları villada genç yeteneklere ders verecek. İkili, minik sokak çalgıcılarını da keşfedip yıldızlar yaratacak.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

A G Gül İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A G Gül İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Gül tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi, Nilüfer Sokak'ta kuruldu.

1937 yılında Terkos Gölü civarında 130 dönüm tarlanın yıllık kirası 85 liraymış!

1937 İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Küçükmustafapaşa Şerefiye Sokak'ta bir dükkanın kirası 1 buçuk lirayken Terkos Gölü civarında 13 hektar tarlanın yıllık kirası 85 liraymış.

Sarıgöl Kent Konutları'na başvurular 10-25 Şubat'ta yapılacak!

Sarıgöl Kent Konutları projesi kapsamında önce Hamam Caddesi, Mezarlık Sokak, Sayaocağı Caddesi, PTT Arkası, Sinema Arkası Sokak ve Haşim Yılmaz Caddesi arasındaki vatandaşlar başvuru yapabilecek...

Abdullah Gül, şžumnu'da 7,5 milyon euroluk temel attı!

Yerel kıyafet giyen kızlar Cumhurbaşkanı Gül 'e ekmek ve baharat ikram etti. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türklerin yoğun olarak yaşadığı şžumnu 'da sevgi seliyle karşılandı

Abdullah Gül, Doğuş Holding'in yaptığı Sofya metrosu inşaatında!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bulgaristan'da Türk yatırımcıların projesini ziyaret etti. Doğuş Holding tarafından yapılan Sofya Metrosu şantiyesinde incelemelerde bulunan Gül, Bulgar işadamlarına Türkiye'de yatırım çağrısı da yaptı

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Deniz Gül'ün mobilya sergisi Arter'de açıldı!

ARTER'DE ilk üç katta devam eden 'Beni Bağrına Bas' sergisine ek olarak bugün dördüncü katta Deniz Gül'ün '5 Kişilik Buffet' adlı yeni sergisi açıldı. 21 Ağustos'a dek sürecek sergi, Gül'ün ilk kişisel sergisi...

alsancak gül sokak dükkan Haberi

alsancak gül sokak dükkan


İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor. İşyeri devirlerinde hava paralarının havalarda uçuştuğu, yüksek kira ve kapora bedelli evlerin tutulmak için yarışıldığı Alsancak'ta artık eski heyacan bitti.


Aylarca kiracı bekleyen işyerlerine, yeni kapananlarla her gün yenileri eklenirken, yatırım için kimse bu sektöre girmiyor. Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Gül Sokak, Talatpaşa Bulvarı ve Plevne Bulvarı başta olmak üzere piyasadaki ekonomik sıkıntıya dayanamayan yüzlerce işyerinde boşalmalar oldu. Boşalan iş yerlerine yeni kiracı bulunamazken bunlara her gün yenileri ekleniyor. Özellikle büyük markaların adresi olan Gül Sokak'ta ışıltılı vitrinler yerini 'kiralık' ve 'satılık' yazılı tozlu camlara bıraktı. İş hacminin düşmesi, kira bedellerinin yüksekliği nedenleriyle dükkanlar kapandı.



Yeni...