19 / 04 / 2024

alsancak kilise binası

alsancak kilise binası

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın görev yaptığı klise binası, kilise derneği üyeleri tarafından satın alındı.

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO, Alsancak otel binası, Alsancak iş yeri binası ve Bayraklı arsalarının değerleme raporlarını yayınladı. Peki Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Mısır'da 3 yılda 1322 kiliseye ruhsat verildi!

Mısır'da son 3 yılda "kaçak" olduğu iddia edilen 1300'den fazla kilise binası imar affından yararlandı ve ruhsat verildi.

Amerika'nın kilise binası camiye çevrildi!

Connecticut eyaletinin Thomaston şehrindeki önceden kilise olan yapıyı şehirde yaşayan Makedonyalılar binayı satın alarak camiye dönüştürdü.

Giresun'daki eski kilise binası 30 yıldır tarihe ev sahipliği yapıyor!

Giresun'da, Rumlar tarafından yapılan ve geçmişte kilise ve cezaevi olarak kullanılan bina, 30 senedir Giresun Müzesi olarak çok sayıda tarihi eseri de ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası 270 bin dolara satıldı!

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın görev yaptığı klise binası, kilise derneği üyeleri tarafından satın alındı.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

Bursa Osmangazi'deki 300 yıllık kilise 1,5 milyon dolara satılıyor!

Bursa'da bulunan ve yaklaşık 300 yıllık olduğu belirtilen kilise binası, sahibi tarafından 1,5 milyon dolara satılığa çıkarıldı. 3 katlı kargir bina şeklindeki kilise, Yeşil Türbe ve Emir Sultan Türbesine yakın bir noktada bulunuyor.

Almanya'nın İzmir'deki eski konsolosluk binası satılıyor!

Almanya Federal Cumhuriyeti, İzmir ilinin Alsancak ilçesinde bulunan eski konsolosluk binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 3,2 milyon Euro olarak belirlendi.

İsveç Kilisesi 16 bin binasını satışa çıkaracak!

Geçen yıl 940 bin üyesini kaybeden İsveç Kilisesi, ekonomik sorunlardan kaçınmak için 16 bin kilise binasını satışa çıkarabileceğini açıkladı.

Üniversitenin yıkılan binasının yerinde AVM olmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin (GSF) Alsancak’ta yıkılan eski binasıyla ilgili son noktayı Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün koydu: Bu arsaya AVM yapılmayacak

Alsancak Liman Sahası İşletme Binası tadilatı 28 Ağustos'ta!

Alsancak Liman Sahası İşletme Binası tadilatı Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos saat 10.00'da açık ihale usulü ihaleye çıkıyor. Tadilat 90 günde tamamlanacak.

İzmir Alsancak bölgesinde ofis yatırımları artıyor!

Son yıllarda Bayraklı' da bulunan adliye binası çevresinde ve Alsancak Bölgesi ' nde ofis kullanımlarının yoğun olacağı; yeni yatırımların da bu bölgelerden yer seçtiği görülüyor...

Andriake Antik Kenti'nin batı bölümü açığa çıkarıldı!

300 metre uzunluğunda ve 50 metre enindeki Antik Kent'in batı bölümünde Roma ve Bizans dönemlerine ait kemerli yapılar, konutlar, kilise binası ve kent boyunca uzanan surlar insanlık tarihine kazandırıldı..

alsancak kilise binası Haberi

alsancak kilise binası

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan davada, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edilen ve ev hapsi cezası alan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'ın görev yaptığı Diriliş Kilisesi'nin binası satıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Alsancak'taki klise binası kilise derneğine mensup  Elif Doğan ve Semra Çetin tarafından satın alındı. Doğan ve Çetin'in uzun zamandır kiralık olarak kullanılan kilise binasını satın almak istediği öğrenildi.

Diriliş Kilisesi Derneği eski Başkanı Handan Yılmaz tarafından kiralanan binanın 270 bin dolara satıldığı açıklandı. Anlaşmanın dolar üzerinden, ödemenin ise Türk Lirası ile yapıldığı öğrenildi. Bina ise klise olarak kullanılmaya devam...