25 / 04 / 2024

alsancak otoparkı

alsancak otoparkı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin “en modern” otoparklarından birini Alsancak’a kurabilmek için düğmeye bastı. Hocazade Camii’nin karşısında yapılacak 11 katlı ‘tam otomatik otopark’ın temel atma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Sema Pekdaş'tan Alsancak Stadı açıklaması!

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

Alsancak'taki yer altı otoparkına tramvay yıkımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Alsancak Kapalı Spor Salonu altındaki yer altı otoparkının bir kısmı tramvay hattı geçeceği nedeniyle yıkıldı. 133 araç olan otopark kapasitesi 110'a düştü.

İzmir Alsancak Limanı otopark oldu!

İZMİR’de geçtiğimiz yıllarda kruvaziyer gemilerle ilkbahar- sonbahar sezonunda 500 bini aşkın turistin ayak bastığı Alsancak Limanı, 2016 sezonunu açamadı.Yolcuların çıkış yaptığı liman içindeki tek hareketli yer ise otopark olarak kullanılan bölüm oldu.

İzmir Alsancak Tam Otomatik Otoparkı açıldı!

Türkiye’nin en büyüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Türkiye’nin en büyük tam otomatik katlı otoparkı”, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete alındı.

Alsancak Tam Otomatik Otoparkı yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ülkenin “tam otomatik çok katlı otopark yapan ilk kamu kurumu” oldu. Alsancak’ta yapımı tamamlanan 11 katlı otopark, yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

Türkiye’nin en büyük 'tam otomatik otoparkı' İzmir’de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ülkenin “tam otomatik çok katlı otopark yapan ilk kamu kurumu” oldu. Alsancak’ta yapımı tamamlanan 11 katlı otopark, Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

İzmir Konak Alsancak imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Konak Alsancak Kültür Mahallesi'nde 2334 ada 33 parselin “Spor Salonu ve Otopark Alanı”ndan “Spor ve Sağlık Tesisleri Alanı”na dönüştürülmesine ilişkin hazırlanan planlar bugün askıya çıktı...

Ömür Şanlı: Alsancak'ta otopark sıkıntısı var!

30 Mart seçimlerinde AK Parti Konak Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyaset hayatına da adım atarken Şanlı, Gazi İlkokulu'nun kaldırılıp altının otopark üstünün ise meydan olmasını önerdi

Alsancak Katlı Otoparkı'nın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak’taki binanın mekanik sistem ve asansör montajı tamamlanarak testlere başladı. 280 araç kapasiteli tam otomatik otoparkta aynı anda 4 araca işlem yapılabiliyor. Her bir aracın park edilmesi 3 dakika sürüyor.

Alsancak Katlı Otopark'ın yüzde 50'si tamamlandı!

Alsancak Hocazade Camii karşısında inşaatı devam eden 270 araç kapasiteli, 11 katlı “Tam otomatik katlı otopark” inşaatı yüzde 50 seviyelerine ulaştı. Otoparkın yeni yılın ilk aylarında hizmete alınması planlanıyor.

İzmir'de yapılan tam otomatik katlı otoparkın yarısı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Konak ilçesi Alsancak semtindeki Hocazade Camisi karşısında yapımı devam eden, 270 araba kapasiteli ve 11 katlı tam otomatik katlı otoparkın çalışmalarında yüzde 50 seviyelerine ulaşıldı....

Alsancak’ta eski binalar akıllı otopark olacak!

600 metrekareden büyük olan eski binaların kamulaştırılarak otoparka dönüştürüleceğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, " Her bulduğumuz yeri otopark yapmaya hazırız " dedi...

alsancak otoparkı Haberi

alsancak otoparkı

Kentte artan araç sayısına bağlı olarak ortaya çıkan otopark ihtiyacına çözüm getirmek amacıyla projeler üreten İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Alsancak’a yapacağı ‘tam otomatik katlı otopark’ın temeli törenle atıldı. Şair Eşref Bulvarı Alsancak Hocazade Camii karşısına inşa edilecek otoparkın temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söz konusu otoparkın “tam otomatik” özelliğiyle Türkiye’de bir belediyenin yaptığı ilk uygulama olduğunun altını çizdi. 


Otoparkın yapıldığı arazinin Petrol Ofisi’nin arazisi olduğunu ve benzin istasyonlarının kent içinden kalkması sürecinde rahmetli Başkan Ahmet Piriştina tarafından boşaltıldığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendilerinin de Petrol Ofisi’yle anlaşarak alanı 4 milyon 750 milyon TL bedelle kamulaştırdıklarını belirtti. Projenin ihale bedelinin ise 13 milyon 250 bin TL olduğunu kaydeden Başkan Kocaoğlu, arsanın küçük olması nedeniyle rampalı...