23 / 04 / 2024

Alsancak Özak Konutları nerede

Alsancak Özak Konutları nerede

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Özak Göktürk 2 projesiyle kapınızı ormana açın! Lansmana özel avantajlı fiyatlar!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde yer alan konutlar avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. İşte proje detayları...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

Büyükyalı İstanbul Konutları güncel fiyatlar!

Büyükyalı İstanbul Konutları için teslimler 2019 yılında başlayacak. Konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de yer verilen Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile yükseliyor...

Özak GYO'dan Alsancak projesi avansının geri tahsil edilmesi açıklaması!

Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün geri tahsil edildi.

İzmir Konak'ta konutların metrekaresi 10 bin TL!

TDUB, İzmir'in gözdesi Konak'ı mercek altına aldı. Alsancak Kordon civarı gibi deniz manzaralı eski konutların metrekaresi 8 bin -10 bin TL, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yalı dairelerinin metrekaresi 5 bin- 7 bin TL.

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje henüz satışa çıkarılmadı. Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon bilgisine göre Kordon Boyu’na yürüme mesafesinde yükselecek.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Özak GYO'dan İzmir Alsancak'a karma proje!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin olması planlanılan projenin detayları henüz netleşmedi. Özak Alsancak Projesi toplam 264 bin 136 metrekare alana yayılacak.

Özak Alsancak projesinin değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli Konak İlçesi Alsancak Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi ile oluşan gayrimenkule dayalı hak ve faydaya ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Yenigün, Özak, Delta ve Ziylan Kazlıçeşme projesinde son durum!

YENİGÜN inşaat, Özak GYO, Delta ve Ziylan inşaat ortaklığı Zeytinburnu Kazlıçeşme projesi için kolları sıvadı. Kazlıçeşme projesi; konutlar, rezidans daireler, otel ve ticari ünitelerden meydana gelen karma proje olarak tasarlanmış durumda.

Bayrampaşa Hayat Tepe'de son kalan konutlar için faiz yüzde 0.79!

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı.

Alsancak Özak Konutları nerede Haberi

Alsancak Özak Konutları nerede

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir'in Alsancak ilçesinde inşa edilecek Özak Alsancak projesinde konutlar deniz manzaralı olarak tasarlandı. 


İzmir Özak GYO projesi 264 bin 136 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Projede konutların yanıt sıra, hastane, otel, AVM, PSM ve ofisler bulunuyor. 

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

İzmir Limanı'nın arka tarafında olan Özak Alsancak Konutları Kordon Boyu’na, Cruise Limanı’na, iş merkezlerine, Fuar Alanı’na, metro istasyonuna ve duraklara yürüyüş mesafesinde yer alıyor. 


Özak İzmir Alsancak projesinde detayların henüz netleşmedi. Özak GYO; İstanbul, Antalya ve Aydın- Didim'de de yeni projeler için hazırlanıyor. 


Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Merkez satış ofisi: İkitelli OSB Mah. 10.Cad No:7 / D:18 İkitelli – Başakşehir / İstanbul


Tel: 90 212 486 36 50

http://www.ozakgyo.com/

Özge...