25 / 04 / 2024

Özak GYO'dan Alsancak projesi avansının geri tahsil edilmesi açıklaması!

Özak GYO'dan Alsancak projesi avansının geri tahsil edilmesi açıklaması!

Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün geri tahsil edildi.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İzmir  Alsancak'ta bulunan arsalara ilişkin olarak Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi A.Ş. ile tasfiye protokolü düzenlendiğini bildirilmişti.


Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün Özak GYO'ya tarafından geri tahsil edildi. 


Açıklama:

23.09.2016 tarihinde KAP'ta yayınlanan açıklamamız ile İzmir Alsancak'ta bulunan arsalara ilişkin olarak Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi A.Ş. (EPP) ile aramızda Tasfiye Protokolü düzenlendiği bildirilmiştir.

Şirketimiz tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 123.036.663,50 TL olarak 16.12.2016 tarihinde Şirketimizce geri tahsil edilmiştir. Sözleşme konusu arsalar üzerinde Şirketimiz lehine tesis edilmiş bulunan ipotekler kaldırılmıştır.

    

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön