24 / 04 / 2024

epp alsancak

epp alsancak

Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün geri tahsil edildi.

Özak GYO'dan Alsancak projesi avansının geri tahsil edilmesi açıklaması!

Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün geri tahsil edildi.

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak!

Yeni Alsancak Stadı’nın projesinde tadilat yapılacak, üstü tamamen kapanırken, kuzey kale arkasına tribün yapılacak.

Yusuf Öztürk: Alsancak Limanı özelleştirilsin!

Türkiye limancılığını yakından takip eden çevreler, Çandarlı Limanı'nın özelleştirilmesinin Alsancak Limanı lehine beklemeye alınabileceğini söylüyor.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

Emlak Konut ile Tariş, Alsancak projesi için protokol imzalandı!

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Alsancak Stadı 18 ayda tamamlanacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak stadı hakkında bilgi verdi. Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Alsancak Stadı için zaman mı kaybedildi?

Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Karşıyaka ve Göztepe statları için dava açıldı. Alsancak için AVM dedikodusu yapıldı. İzmir’in zamanı boşa harcandı...

Alsancak Stadı'nın yeni imar planı tartışma yarattı!

Kapalı ve açık tribünler yıkıldıktan sonra, sadece maçların oynandığı çim sahanın bakımı yapılarak korunan Alsancak Stadı’nın yeniden yapımı için gerekli imar planı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki olağanüstü toplantıda görüşüldü.

Alsancak Stadı yeni imar planı kabul edildi!

Alsancak Stadı'nın yeniden yapımı için Konak Belediyesinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisi, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere kabul edildi.

epp alsancak Haberi

epp alsancak

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Alsancak'ta bulunan arsalara ilişkin olarak Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi A.Ş. ile tasfiye protokolü düzenlendiğini bildirilmişti.


Özak GYO tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 12 milyon 36 bin 663,50 TL olarak bugün Özak GYO'ya tarafından geri tahsil edildi. 


Açıklama:

23.09.2016 tarihinde KAP'ta yayınlanan açıklamamız ile İzmir Alsancak'ta bulunan arsalara ilişkin olarak Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi A.Ş. (EPP) ile aramızda Tasfiye Protokolü düzenlendiği bildirilmiştir.

Şirketimiz tarafından daha önce EPP'ye yapılan tüm ödemeler, belirlenmiş olan güncelleme faiz oranı ile güncellenerek toplam 123.036.663,50 TL olarak 16.12.2016 tarihinde Şirketimizce geri tahsil edilmiştir. Sözleşme konusu arsalar üzerinde Şirketimiz lehine tesis edilmiş bulunan ipotekler kaldırılmıştır.

    

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...