25 / 04 / 2024

alternatif turizm içinde neler var

alternatif turizm içinde neler var

Alternatif turizmin merkezi olarak adından sıkça söz ettiren Akdeniz bölgesenin cennet parçası Olimpos, yabancı ve yerli turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor.Türkiye'de yüzde 5 oranında olan alternatif turizmin büyümesi için çaba gösteriliyor. .

İznik müzesi yıl içinde açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyonu henüz bitmemiş olan İznik Müzesi'ndeki çalışmalara ilişkin, "Acil bir ek kaynak yaratıp, çok kısa sürede ihalesini yapıp bu yıl içinde mutlaka açacağız." dedi.

Kırklareli alternatif Turizm projesi çalışmaları devam ediyor!

Alpullu Belediyesi ile Bulgaristan'ın Madzhrovo Belediyesi işbirliğinde yürütülen "Alternatif Turizm, Birlikte Daha Fazlasını Yapalım Projesi" sürüyor. Belediye Başkanı Sami Kırcı, proje kapsamında beldenin çamlık alanında rekreasyon alam oluşturulduğun

Antalya'daki 250 TL taksitli konutların temeli bir yıl içinde atılacak!

Turizm emekçilerine ev müjdesi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “En geç bir sene içinde temelleri atarız” dedi.

Menderes Türel: 1 yıl içinde konutların temellerini atarız!

Turizm emekçilerini küçük taksitlerle ev sahibi yapacaklarını müjdeleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “En geç 1 sene içinde konutların temellerini atarız” dedi.

Muğla'da turizm için çalışmalar başladı!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

Kapadokya ve Erciyes Dağı aynı turizm paketinin içinde pazarlanıyor!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı. İkisi bir arada paketi sunuluyor.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

3 yıl içinde 5 yıldızlı 100 bin yatak devreye girecek!

Turizm Yatırımları Araştırması sonuçlarına göre gelecek 3 yıl içinde Türkiye’de geneli 5 ve 4 yıldızlı olmak üzere, 200 binden fazla yatak yapılacak. En fazla yatak yüzde 35 ile Antalya’da olacak

Alternatif turizm için Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi!

Bodrum Ticaret Odası, turizmi 12 aya yaymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. "Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi" ile alternatif turizm canlanacak...

Alternatif Turizm Türleri paneli düzenlendi!

Panelde konuşan Darülaceze Başkanı Çiftçi, "Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok iyi bir örnek teşkil ettiğini belirterek "Bu örneğin benzer şekilde alternatif turizm alanlarında danasıl değerlendirebileceğimizi düşünmemiz gerekir'dedi.

Türkiye'nin alternatif turizm çalışmalarına ihtiyacı var!

Türkiye'nin alternatif turizm çalışmalarına ihtiyacı var. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'ndaki açılış toplantısında konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, alternatif turizm konusunun Zonguldak'tan filizleneceğini söyledi.

alternatif turizm içinde neler var Haberi

alternatif turizm içinde neler var

Alternatif turizmin merkezi olarak adından sıkça söz ettiren Akdeniz bölgesenin cennet parçası Olimpos, yabancı ve yerli turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor. Türkiye'de yüzde 5 oranında olan alternatif turizmin büyümesi için bölge halkı da yoğun çaba gösteriyor. Olimpos'taki Kadiı'in Ağaç Evlerinin sahibi Kadir Kaya. Olimpos'taki tatil anlayışının gün geçtikçe daha popiilerleşmeye başladığını ve bunun Türkiye turizminin katkısına önemini...