26 / 04 / 2024

altın dolar endeksi

altın dolar endeksi

ABD Merkez Bankası FED'in doların gücünü artıran fazi hamlesinen sonra dolardaki yükselişin hızı kesildi. Yatırımcı dolar her ne kadar değer kazansa da her zamanki göz ağrısı altından vazgeçmiyor. Altın fiyatları son günlerde dolara inat yükselmeye deva ediyor.

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın 3 bin 387 TL oldu! 26 Ocak 2024 altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün dolar endeksi ve BAD tahvil verilerinin etkisiyle yükselişe geçti. Çeyrek altın haftanın son işlem gününde 3 bin 387 TL oldu. İşte 26 Ocak 2024 altın fiyatları.

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalarda yeşil ve yukarı yönlü ibre! Altın, dolar ve Euro'da son dakika gelişmesi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası gözler kura çevrildi. Peki, altın, dolar ve euro ne kadar oldu? İşte detaylar...

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

altın dolar endeksi Haberi

altın dolar endeksi

Dolar ve ABD varlıklarındaki yükselişin hızını kesmesiyle altın fiyatlarında yükseliş yaşandı. Altının ons fiyatı önceki gün 1.800 doların altını görerek 3 ayın en düşük seviyesine gerilemişti.

Dün ise hafif bir yükselişle 1.815 dolara çıktı. Ons fiyatı 1.800 doların üzerinde tutunurken an itibarıyla 1.845 doları gördü. Günlük yükselişi yüzde 0.6'yı buldu. Bu yükselişte ABD hazine tahvil getirilerindeki düşüş etkili oldu. ABD 10 yıllık Hazine tahvilinin faizi yüzde 2.98'den yüzde 2.88'e çekildi.

DOLAR ENDEKSİ GERİLEDİ

Bunun yanında doların ana para birimleri karşısındaki performansını gösteren dolar endeksi de bugün yüzde 0.4 düştü. Bu düşüşler altına talebi artırdı.

Yurt içinde ise piyasalar kapalı olsa da yurt dışı merkezli işlemlerde dolar/TL yüzde 0.2 yükselerek 15.97'yi aştı. Ons fiyatındaki yükselişin de etkisiyle gram altın fiyatı 930 liradan 938 liraya yükseldi.