27 / 04 / 2024

altın ihracatı

altın ihracatı

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Türkiye'ye altın ihracatı son 9 yılın zirvesinde

Ağustos ayında Haziran 2013 yılından bu yana İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatının görülen en yüksek seviyeye yükseldiği belirtildi. Bugün altının ons fiyatı önceki kapanışının 0,3 altında 1674 dolardan işlem gördü.

Piyasada dolar ve altının ateşini yükselten resesyon korkusu! Merkez Bankaları peşe peşe açıklayacak

Küresel piyasalarda artık korkunun kaynağı enflasyon değil resesyon. Rezerv paranın etkisini artırmak isteyen ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımı yapmasına ksin gözüyle bakılıyor. Öte yandan ABD, Rus altınının ihracatına yasak getirdi. İşte piyasalardaki son dakika gelişmeleri...

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Halit Almutairi tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Doların Rusya’nın ihracatındaki payı yüzde 50’nin altında!

Bloomberg, doların Rusya’nın ihracat gelirlerindeki payının 2020 yılının dördüncü çeyreğinde yüzde 50’inin altına indiğini aktardı.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Kahramanmaraş'ta Altın Şehir kuruluyor!

Kahramanmaraşlı kuyumcular ihracat atağı başlatmak için Altın Şehir adıyla ihtisas sanayi sitesi kuracak. Kent merkezine yakın bir arazide temeli atılacak sitede 100, 200 ve 400 metrekare ölçülerinde 3 tarz işyeri planlanıyor

Trafo, jeneratör ve şalt malzeme ihracatında 2023 hedefi 5,5 milyar dolar!

Elektrik Üretim ve Dağıtım Ekipmanlarının ihracat performansı ile öne çıkan trafo, jeneratör ve şalt malzemeleri alt ürün sektörü, sürdürülebilir ihracat artış hedefiyle bir araya geldi.

altın ihracatı Haberi

altın ihracatı

Çin ve Hindistan gibi altın ithalatına devam eden Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını sürdürüyor.
Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın alımı Nisan 2013 yılından bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı.

2013 YILINDAN SONRA BİR İLK 

İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013 yılından bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.Uluslararası piyasalarda altın fiyatının gerilemesi İsviçre'nin altın ihracatının artmasını sağladı. 

Dünyanın en büyük altın rafineri merkezi olan İsviçre'nin Eylül ayında altın ihracatı 2021 yılının aynı ayındaki 117 bin 369 kg'dan 174 bin 185 kg seviyesine ulaştı. Ağustos ayında ihracat 121 bin 794 kg olarak kaydedilmişti. 

Türkiye'ye ihracat Ağustos ayındaki 23 bin 695 kg seviyesinden 32 bin 226 kilograma çıktı.

Çin'e ihracat geçen 37 bin 807 kg'den 44 bin 20 kg'ye ve Hindistan'a ihracat 19 bin...