19 / 04 / 2024

Altın Köy müze evleri nerede

Altın Köy müze evleri nerede

Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi sınırları içinde yer alan Oyuncak Müzesi, Köy Müzesi ve Etnografya Müzesi her geçen gün daha fazla ziyaret ediliyor.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Altın Köy müze evleri nerede Haberi

Altın Köy müze evleri nerede

100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara'ya taşıyan Altın Köy, müze evleriyle de büyük beğeni topluyor.


Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi sınırları içinde yer alan Oyuncak Müzesi, Köy Müzesi ve Etnografya Müzesi her geçen gün daha fazla ziyaret ediliyor. Türk gelenek ve göreneklerinin canlı kalması için kurulan müzeler, kültürel yabancılaşmanın önüne geçilmesinde rol oynuyor. Altınköy Açık Hava Müzesi ile önce köy hayatını şehre taşıyan Altındağ Belediyesi, bölgeye kurduğu müzelerle kültürel değerlerin korunmasında önemli bir adım attı. Bu kültürel mekânları ziyaret edenler arasında özellikle çocuklar, geçmişini daha yakından tanıma fırsatı buluyor. 


KÖY OYUNCAKLARI MÜZESİ 

Altınköy'de en ilgi çeken müzelerden biri Oyuncak Müzesi... Büyük emeklerle kurulan müzedeki oyuncakların tamamı geçmişte el emeği ile üretilen ürünler. Altındağ Belediyesi ve Ankara Üniversitesi'nin ortaklaşa girişimleri sonucunda açılan...