26 / 04 / 2024

altın küpe fiyatları

altın küpe fiyatları

Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Altın küpeler Sembolgold'ta  679 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın küpelerde net yüzde 40 indirim! 900'TL'den başlıyor! Lizay pırlanta 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın küpe almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat başladı. Altın küpeler Lizay pırlantada sadece 900 TL'den başlıyor. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Lizay Pırlanta 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Altında peş peşe Fed etkisi! Altını olanlar beklesin! Fiyatlar iki katına fırlayacak!

Altın ve Para Piyasaları Analisti İslam Memiş'in altın fiyatlarının ikiye katlanacağı öngörüsü, yatırımcılar arasında önemli bir konu haline geldi. Memiş, altında 3 bin 500 TL’nin görüleceğini söyledi. İşte detaylar...

Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Son zamanlarda birçok insan gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi altın türlerinin fiyatlarını yakından izliyor. Peki 22 Ağustos 2023 Salı gram, yarım, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Ne altın ne de dolar. Düğünlerde artık bu takılmaya başlandı. Herkesin bakmasında fayda var

Düğün sezonu açıldı. Altın ve dolar fiyatları yükselince vatandaşlar ne takacağını şaşırdı. Düğünlerde takmak için ise bir alternatif oluştu. İşte o alternatif hakkında detaylar...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Dolar ve Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Edecek mi? Uzman İslam Memiş'in 2023 İkinci Yarı Tahminleri Ne Diyor?

Dolar ve altın fiyatlarının gelecekteki durumu yatırımcılar içim merak konusu olmaya devam ediyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023'ün Temmuz ayında da altın fiyatı, dolar ve TL kurları hakkında tahminlerini paylaştı. İşte yılın ikinci yarısındaki altın ve dolar fiyatları tahmini…

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

Gram altın volkan gibi patlayarak tarihi rekor kırdı! İşte 27 Haziran 2023 gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları...

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından yeni tarihi zirvesine ulaştı.  Son durumu yakından takip edilen altın piyasasında fiyatlar sürekli değişiyor. İşte 27 Haziran 2023 son dakika altın fiyatları...

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

İslam Memiş'in inanılmaz tahmin: Dolar 30 TL'ye fırlayacak! Gram altın içinse olağanüstü rakamlar geliyor! Acilen bakın!

Yükselen döviz kurları ve altın-gümüş fiyatları, yatırımcıları endişelendirirken İslam Memiş, son değerlendirmesinde bu konuların önemine dikkat çekiyor ve yatırımcılara dikkatli olmaları ve bilinçli kararlar vermeleri konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

altın küpe fiyatları Haberi

altın küpe fiyatları

Sembolgold, tüm altın küpe modelleri için geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatını başlattı. Bu fırsatı kaçırmak isteyenler hemen fiyat listesini araştırmaya başladı. 

Zarif ve estetik görselleri ile ön planda yer alan altın küpeler kombinlerin ön plana çıkmasına yardımcı oluyor.

Gün içerisinde şık bir kullanım sağlamanıza destek sunan modeller en yeni kreasyon arasından seçilerek size sunuluyor.

Peki, Sembolgold'ta altın küpeler ne kadar? Sembolgold'ta  altın küpe fiyatları kaç liradan başlıyor? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.


 

SEMBOLGOLD ALTIN KÜPE FİYAT LİSTESİ 19 EKİM 2022

14 Ayar Altın Çivi Top Küpe 5.0 mm
906,24 TL YERİNE
679,68 TL

 
14 Ayar Altın Harf Küpe TEK ADET Bütün Harfler Mevcut
991,20 TL  YERİNE
743,40 TL

14 Ayar Altın Çivi Top Küpe 7.0 mm
1.132,80...