26 / 04 / 2024

altın ons düşermi

altın ons düşermi

Altına yatırım yapmak isteyenler dikkat. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, altın onsunun düşmesi ile yükselmesinin nedenlerini kendi Twitter hesabında kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik "altın ons" analizi...

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Uzmanından gram altın tahmini! 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları döviz kuru, altının ons değeri ve küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izlediği kaydedildi. 4 Şubat 2024 çeyrek, tam, gram altın fiyatları ne kadar?

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın almayı düşünenler hemen bu haberi okusun. Sonra başınız çok ağrıyacak

Altın almayı düşünen vatandaşlarla ilgili flaş açıklamalarda bulunuldu. Altın almayı düşünen vatandaşları bu konu çok ilgilendiriyor.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

altın ons düşermi Haberi

altın ons düşermi

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1 'den altın onsunun neden düşüp yükseldiğini kaleme aldı. Altın yatırımı yapmayı düşünenler için Tebernüş Kireçci'den 13 maddede altın ons analizi; 

1) Yatırımcıların yarısı dolarcı oldu. Diğer yarısı altıncı. :) Çok az bir kısmı da Bitcoinci... Her konuda olduğu gibi bu konuda da bölündük.

2) Dünyada çok ani çok büyük gelişmeler oluyor. Sosyal medya ve internetin gelişmesi dünyayı stresli bir yer haline getirdi. İnternete her bakışımızda "Şimdi hangi sürpriz ile karşılaşacağız?" diye düşünmeye başladık.

3) Altının ons fiyatı 1.552 dolardan 1.500 doların altına düştü. 1.550 doların üstünü de altını da  çok hızlı gördü...

4) Bundan sonra bu tür hareketlere hazır olun. Dolarda, altında, Bitcoin'de ve tüm yatırım enstrümanlarında...