27 / 04 / 2024

altın ve dolarda alım seviyesi

altın ve dolarda alım seviyesi

Altın ve dolar piyasasında yükseliş bu hafta da devam ediyor. Haftaya altın ve dolar yükselişle başlarken Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten alım ve satım seviyeleri ile ilgili açıklama geldi ve yatırımcıları uyardı, korkan bunu yapsın...

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

Yabancı kurumlar Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Altın ve dolarda yön nasıl olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı kararı yatırımcıların odağında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Altın ve dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! Bugüne dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bugün açıklanacak Merkez Bankası kararı sonrasında dolar ve altında yaşanacaklara dair yorum yaptı. Yeni rekorlara işaret eden İslam Memiş, gram altın ve dolarda 3 ihtimalli tahmin yaptı.

Dolar kurundaki artış altına değer kazandırdı! Yatırımcılar dikkat: Altın ve dolarda yükseliş devam ediyor!

Dolar ve altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Dolar arttıkça altında yükseliyor. Peki, dolar ve altın bugün ne kadar oldu? İşte detaylar...

Altın ve dolarda beklenen haber geldi! 15 ay aradan sonra bir ilk olacak!

Altın ve dolarda beklenen haber geldi. Amerika Merkez Bankası 15 ay önce başladığı faiz artırımlarına kısa bir mola vermeye hazırlanıyor. 

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Altın ve dolar pazartesi sendromuna girdi! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Almayın, o günü bekleyin!

Altın ve dolarda hareketlilik devam ediyor. Dolar 20 TL'yi geçerken altın haftayı yükselişle kapattı. Altın ve dolarda seçim öncesi pazartesi sendromu başladı. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Almayın, o günü bekleyin!

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarına uyarıda bulunarak 48 saat sonra büyük depremin olacağını açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun!

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve dolarda neler oluyor? Uzmanlar tek tek açıkladı! Altını ve doları olanlar şimdi göz atın!

Altın, Fed'in 25 baz puanlık faiz artışı sonrası sıkılaşma döngüsünü sonlandıracağının sinyallerini vermesi ve ABD'de bankacılık krizine ilişkin  endişelerin çoğalmasıyla yükseldi. Gram altın da da resmen rekor kırıldı. İşte ayrıntılar...

Altın ve dolarda ‘18 gün’ uyarısı! Altın ve dolara yatırım yapanlar elini çabuk tutsun!

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji altının kaderini belirleyecek. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 21-22 Mart tarihlerinde Fed’in yapacağı toplantıya dikkat çekerek altın ve dolara yatırım yapanları uyardı.

altın ve dolarda alım seviyesi Haberi

altın ve dolarda alım seviyesi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolardaki yükseliş ile ilgili alım ve satım konusunda  açıklama yaptı.  Alım ve satım yapacak yatırımcıların kendisinden haber beklemesini söyledi. 

Fed'in faiz kararının ardından altın ve dolarda hareketlilik başladı. Kritik karardan sonra düşüşe geçen altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. 


Altın ve dolar fiyatları haftaya yükselişle başlarken İslam Memiş Merkez Banklası'nın sene sonuna kadar 3-4 defa faiz artırımına gideceğini söyledi. Ve bu süreç içinde altın ve dolar için alım satım seviyelerini açıkladı. 

Altın fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Gram altın 1033 liradan işlem görürken ons altın 1839 dolardan işlem görüyor.

Altın hangi seviyeden alınır? Dolar hangi fiyattan alınmalı? Altın ne zaman alınmalı? Dolar ne zaman alınmalı? İşte altın ve dolar için alım satım seviyeleri...

Gram...