26 / 04 / 2024

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bekleyin diyerek uyardı! Korkan varsa da bunu yapsın...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bekleyin diyerek uyardı! Korkan varsa da bunu yapsın...

Altın ve dolar piyasasında yükseliş bu hafta da devam ediyor. Haftaya altın ve dolar yükselişle başlarken Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten alım ve satım seviyeleri ile ilgili açıklama geldi ve yatırımcıları uyardı, korkan bunu yapsın...



Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolardaki yükseliş ile ilgili alım ve satım konusunda  açıklama yaptı.  Alım ve satım yapacak yatırımcıların kendisinden haber beklemesini söyledi. 

Fed'in faiz kararının ardından altın ve dolarda hareketlilik başladı. Kritik karardan sonra düşüşe geçen altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. 

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bekleyin diyerek uyardı! Korkan varsa da bunu yapsın...
Altın ve dolar fiyatları haftaya yükselişle başlarken İslam Memiş Merkez Banklası'nın sene sonuna kadar 3-4 defa faiz artırımına gideceğini söyledi. Ve bu süreç içinde altın ve dolar için alım satım seviyelerini açıkladı. 

Altın fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Gram altın 1033 liradan işlem görürken ons altın 1839 dolardan işlem görüyor.

Altın hangi seviyeden alınır? Dolar hangi fiyattan alınmalı? Altın ne zaman alınmalı? Dolar ne zaman alınmalı? İşte altın ve dolar için alım satım seviyeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön