26 / 04 / 2024

altınbüken holding

altınbüken holding

Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü'nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. Proje satışa çıkmadan yüzde 30'u için ön talep toplanmış durumda...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

TESK Başkanı Palandöken üstüne basa basa uyardı! Altın almadan önce mutlaka buna bakın! 

Gram altın fiyatı son bir yılda tam yüzde 66 arttı. Altın fiyatlarındaki artış yatırımcıları altına yönlendirdi. TESK Başkanı Palandöken, altın alırken yatırımcıların ''mutlaka buna bakın'' diyerek uyardı. Peki altın alırken neye dikakt edilmeli?

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Altın fiyatları darmaduman oldu! Birden düştü! Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararının açıklanmasının ardından rekor kırmıştı. Yukarı yönlü hamlelerine devam eden altın fiyatları bugün darmaduman oldu. Altının ons fiyatı 1950 dolara kadar yükselmişken birden 1915 dolara düştü. Bu rakamları görenlerin resmen gözleri fırladı! 3 Şubat altın fiyatları.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yoksa siz bu haberi okumadan altın ve dolar mı aldınız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl başına çok az bir süre kalmışken altın ve doların bir ay sonraki rakamlarını tek tek açıkladı. İşte detaylar…

Altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı! Bu haber okunmadan altın ve dolar alınmaz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 2023 senesine çok az bir zaman dilimi kalmışken altın ve doların bir ay sonra bulacağı rakamlarını açıkladı. İşte detaylar…

Piyasa Kahini çıldırdı altın ve doların bir ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Bu habersiz altın ve dolar alınmaz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 2023 yılına çok az bir süre kalmışken altın ve doların bir ay sonraki rakamlarını açıkladı. İşte detaylar…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekranda gözüken dolar kurunun doğru olmadığını iddia ederek, gerçek rakamları açıkladı.

altınbüken holding Haberi

altınbüken holding


Altunbüken Holding, İstanbul Tepeüstü'nde yer alan yeni gayrimenkul projesi Relux ReluxSuit Office'i (RSO) gelecek yılın başında satışa çıkarmayı planlıyor. İstanbul'un gelişen bölgelerinden Ümraniye-Tepeüstü'nde toplam 10 bin 100 metrekare kapalı alana sahip Relux RSO projesi 22 kat olarak yükselecek. Proje satışa çıkmadan yüzde 30'u için ön talep alınmış durumda.


Finans sektörünün kalbi olacak İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yakınında ve TEM otobanının yanında konumlanan Relux RSO projesinin, yenilikçi ve özgün mimari anlayışıyla Ümraniye'nin çehresini değiştirmesi bekleniyor. Yaşam ve çalışma alanlarının iç içe girmesinden kaynaklanan ihtiyaçlar öngörülerek tasarlanan proje, hem yaşam alanı hem de iş alanı olarak tasarlanmış suit ofislerden oluşuyor.


Proje, esnek (flex) kat yerleşim imkanıyla da dikkat çekiyor. Relux RSO sakinleri ihtiyaçları ya da zevkleri doğrultusunda istedikleri odayı genişletip, küçültebiliyor, farklı alanlarda...