18 / 04 / 2024

altincicadde trump avm

altincicadde trump avm

Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine uzanan geniş ürün yelpazesive ev dekorasyonunda trendleri yansıtan koleksiyonları ile büyük ilgi gören altincicadde.com, ilk defa “Garage Sale” düzenliyor...

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Altıncı Cadde'den ücretsiz iç mimarlık hizmeti!

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Trump Towers AVM’de açıldı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Çilek, İstanbul’un gözde semti Mecidiyeköy’de bulunan Trump Towers AVM’deki yerini aldı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

AVM’ler sosyalleşiyor!

Rekabetin giderek kızıştığı İstanbul’daki alışveriş merkezleri eğlence alanlarıyla fark yaratıyor. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, “AVM’ler artık sosyalleşiyor. Bu alanlara yatırım artıyor” dedi.

Trump AVM'de eğlence doludizgin!

Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler.

altincicadde trump avm Haberi

altincicadde trump avm


Mobilyadan aksesuara, ev tekstil ürünlerinden ev elektroniğine uzanan geniş ürün yelpazesive ev dekorasyonunda trendleri yansıtan koleksiyonları ile büyük ilgi görenaltincicadde.com, ilk defa “Garage Sale” düzenliyor.


Ürünlerin yüzde 90’lara varan indirim oranlarıyla satışa sunulacağı “Altıncı Cadde Garage Sale Günleri”, evinde tarzını göstermek isteyen herkesi  Eylül ayı itibariyle Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.


Ev dekorasyonunda şık, seçkin ve rahat alışverişin adresi Altincicadde.com, online alışveriş konforunda dünya dekorasyon trendlerini ve yepyeni tasarımları tüketicilerle buluşturmanın yanı sıra düzenlediği kampanya ve özel indirimleriyle de adından söz ettiriyor.


Evine özen gösteren herkesin düzenli olarak takip ettiği ve fırsatlarından yararlandığı altincicadde.com’un merakla beklenen ve ilk defa gerçekleştireceği Garage Sale etkinliği Eylül ayında Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde başlıyor!


Evine neşe ve tarz katmak isteyenlere büyük fırsat!


Eviniz ve sevdikleriniz için ihtiyaç...