28 / 03 / 2024

altındağ asfalt yenileme çalışmaları

altındağ asfalt yenileme çalışmaları

Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İstanbul'da 600 bin konut risk altında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 600 bin konutun risk altında olduğunu belirterek "Deprem gelmeden önce yenileme istiyoruz. Birçok çalışmalarımız, tedbirler var." dedi..

Sultanbeyli'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Altındağ'ın köy yollarına 15 bin ton asfalt!

Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Altındağ’ın yolları onarılıyor!

Yıpranan yollara bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştiren Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştireceği çalışmalarına Aydınlıkevler Mahallesi’nden başladı.

Altındağ'da asfalt çalışmasıyla sokaklar yenileniyor!

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

Ankara Altındağ'da genel yol çalışamaları sürüyor!

Altındağ'ın genelinde geniş çaplı asfalt yapım, bakım ve onarım çalışması yürüten Altındağ Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta bir mahallenin ara sokakları baştan sona yenileniyor.

Altındağ'a 122 bin ton asfalt döküldü!

2014 yılında bir rekora imza attıklarını söyleyen Başkent Ankara Altındağ Belediye Başkan'ı Veysel Tiryaki, bu yıl Altındağ'ın yollarına 122 bin ton asfalt döktüklerini vurguladı.

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı!

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

Altındağ Belediyesi Bolu’ya lise inşa ediyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Bolu'da yaptırılacak Altındağ Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene katılan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Biliyoruz ki cehaleti yenmenin en iyi yolu eğitimdir." dedi

TOKİ Ankara Altındağ 4.etap projesinde başvurular 2 Eylül'de başlıyor!

183 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4.etap projesi kapsamında başvurular 2 Eylül tarihinde başlıyor. Projede daireler ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor....

Altındağ'da 6 gecekondu daha yıkıldı!

Plevne Mahallesi'nde bu yıl içinde 250 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Gecekondu Şube Müdürlüğü, mahalledeki Aydos Sokak üzerinde bulunan ve yeşil alanda kalan 6 gecekondunun yıkımını da gerçekleştirdi...

Altındağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yapılaşmanın önündeki engelleri birer birer ortadan kaldırıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarının önümüzdeki dönem de devam edeceğini belirtti...

Konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında!

14 yıl önce Marmara Depremi ile ile bir kez daha Deprem gerçeğini hatırlamış olan Türkiye'de konut sektöründe hala problemler var. Türkiye'de konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında...

altındağ asfalt yenileme çalışmaları Haberi

altındağ asfalt yenileme çalışmaları


Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yıpranan yollara bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, ilçe genelinde özverili bir çalışma yürütüyor. 


Hafta boyunca bölgenin ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çalışmalarına yön veren Fen İşleri Müdürlüğü, köy yollarını da unutmadı. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen, Aydıncık, Gicik, Tatlar, Peçenek ve Kavaklı mahallelerinde detaylı asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları baştan aşağı yeniledi. Mahallelerin en ücra köşesine kadar tüm yolları yenileyen Altındağ Belediyesi, sadece köy yollarının yapımı için 15 bin ton asfalt harcadı.


“Sadece köy yolları için 15 bin ton asfalt kullandık.”


2016 yılı asfalt serim, bakım ve onarım ile kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına oldukça hızlı bir biçimde...