26 / 04 / 2024

Altındağ cami

Altındağ cami

Altındağ’da “mahalle camileri” dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Veysel Tiryaki: Altındağ'a 11 cami yaptık!

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Altındağ'da her yıl bir cami yapılıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki:"Hemen hemen her yıl bir cami inşa ediyoruz. 2016'da 3 cami inşa ettik. 2017'de mahalle camisi projelerimiz bittiğinde toplam 15 cami inşa etmiş olacağız"

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 konut yaptıracak!

TOKİ Altındağ Cinderesi'nde 824 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak.29 Temmuz Cuma günü saat 10:30'da ihale edilecek proje Altındağ'daki ihtiyaç sahiplerinin konut hayalini gerçekleştirecek...

Altındağ Zeynel Abidin Camii ve Türbesi kaderine terk edildi!

ANKARA’nın Altındağ İlçesi’nde 400 yıl önce inşa edilen Zeynel Abidin Camii ve Türbesi, bir yıl ön cephesi uçarak kullanılamaz hale geldi. 4 asırdır sağlam bir şekilde ayakta duran cami, 2005 yılında onarılarak restorasyon edildi.

Altındağ Sabır Cami hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı, Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.

Altındağ'ın yeni gözdesi Beşikkaya Mahallesi!

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ile birlikte her geçen gündaha değerli bir hale gelen Altındağ’da, yatırımlar göz dolduruyor. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı süren okul, kütüphane, sağlık ocağı ve cami bu yatırımların başında geliyor.

Ankara Altındağ'da 7 projenin temeli atıldı!

Altındağ Belediyesi, Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar mahallelerine yapılacak olan 5 aile sağlığı merkezi ile 2 cami projesinin temellerini törenle attı..

Ankara Altındağ’a 4 yeni cami yapılacak!

Halkın isteklerini her zaman göz önünde bulunduran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, başlattığı mahalle camileri uygulamasını sürdürüyor. Daha önce 4 camiyi Altındağ’a kazandıran Başkan Tiryaki, 4 caminin daha startını verdi.

Konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında!

14 yıl önce Marmara Depremi ile ile bir kez daha Deprem gerçeğini hatırlamış olan Türkiye'de konut sektöründe hala problemler var. Türkiye'de konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında...

Altındağ cami Haberi

Altındağ cami


Altındağ’da “mahalle camileri” dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından 3 farklı bölgeye daha yapılan camiler hızla yükseliyor. Çamlık Mahallesi’ne inşa edilen camiye son rötuşlar atılırken, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ndeki ibadethanelerin ise en geç Mart ayında bitmesi planlanıyor.


Mahalle camileri sayısı 11’e yükselecek


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bölge halkı tarafından mahalle camilerine yoğun talep olduğunu dile getirdi. Daha önce Altındağ’a 8 mahalle camisi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Çamlık, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ne yapılacak olan ibadethanelerle birlikte bu sayının 11’e yükseleceğine dikkati çekti. Başkan Tiryaki, Çamlık Mahallesi’ne yaptıkları camide büyük oranda sona yaklaştıklarını belirterek, Feridun Çelik ve Gülpınar Mahallesi’ndeki ibadethanelerin ise en geç Mart ayında tamamlanacağının müjdesini verdi.


“Çocuk sesleri bu camilerden yükselecek…”


İhtiyaçlara göre yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını...