26 / 04 / 2024

Altındağ park projesi

Altındağ park projesi

Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 650 gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, park için ihale sürecini de tamamladı.

Altındağ'daki dev park için 300 gecekondu yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Belediye, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki 300 gecekonduyu yıkıyor.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı! Başvurular resmen yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı... Başvurular resmen yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen Temmuz 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

TOKİ'den maaşı 5 bin 500 liranın altında olanlara müjde!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 projesi için başvuru sürecini başlattı. Projelere maaşı 5 bin 500 liranın altında olan herkes başvuru yapabilecek...

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Murat Kurum'dan Ankara Altındağ'a meydan müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediye binamızı başka bir alana taşıyacağız. Hem belediye binamızın olduğu alan hem de önündeki alanı bir meydan projesi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Altındağ park projesi Haberi

Altındağ park projesi

Altındağlıların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, şehrin gürültüsünden ve iş stresinden kurtulup nefes alabilecekleri alanlara büyük önem veren Altındağ Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 650 gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, park için ihale sürecini de tamamladı.


Doğantepe Mahallesi yemyeşil olacak


Doğantepe Mahallesi’nde yapılacak dev park, tam 200 dönüm büyüklüğünde bir alanı kapsayacak. Yıkımlarla elde edilen alan, doğal ve yemyeşil atmosferiyle mahallenin çehresini tümüyle değiştirecek. Yeşil alanlarının genişliğiyle mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldıracak olan parka, 30 değişik türde bitki dikilecek.


Yeşil alanları, bitki örtüsü ve seyir teraslarıyla göz doldurması beklenen parkın, yürüyüş ve spor alanları, 5 ayrı çocuk oyun alanı,...