24 / 04 / 2024

Altındağ satılık arsa ihalesi

Altındağ satılık arsa ihalesi

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

1942 yılında Bahçekapı'da 530 bin liraya satılık arsa!

1942 yılında Bahçekapı'daki arsa belediye tarafından 530 bin liraya satılmış. Belediye arsanın metrekaresi için 505 lira istemiş...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 9 ilde satılık konut!

Milli Emlak, kamu kurumlarına ait konutları satıyor. Konutlar piyasa rayicinin altında satılıyor...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Altındağ satılık arsa ihalesi Haberi

Altındağ satılık arsa ihalesi

Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından Feridunçelik, Doğantepe, Başpınar, Güneşevler, Beşikkaya, Hacılar, Önder, Alemdağ, Battalgazi, Çamlık, Yunusemre ve Yıldıztepe'de yer alan 77 gayrimenkulün belediye hisseleri satılıyor. Toplam muhammen bedeli 15 milyon 880 bin 22 lira olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZLARDAKİ BELEDİYE HİSSELERİ SATILACAKTIR

Altındağ Belediye Başkanlığından:

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Feridun Çelik, Doğantepe, Başpınar, Güneşevler, Beşikkaya, Hacılar, Önder, Alemdağ, Battalgazi, Çamlık, Yunusemre, Gültepe, Yıldıztepe mahallelerinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen taşınmazlardaki Belediyemiz hisselerinin; 2886 sayılı Yasanın 45. maddesine göre açık arttırma suretiyle İhale satışı yapılacak olup; hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.
 
1 - İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177’de bulunan Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık...