19 / 04 / 2024

altındağda bina mı çöktü

altındağda bina mı çöktü

İzmir'in Bornova ilçesinin Altındağ semtinde geçen hafta kısmen çöken bir bina, çevreye tehlike saçıyor. Vatandaşlar bina çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları

Altında resmen tüm ipler koptu. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını görenlerin adeta nefesi kesildi. Peki altın fiyatları 29 Mart Çarşamba günü ne kadar oldu?

Altında adeta tüm ipler koptu, bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı! İşte 26 Mart 2023 altın fiyatları

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altında adeta tüm ipler koptu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? 

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da 10 katlı iş hanı satılıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakalar Mahallesi'nde yer alan 3 bodrum, zemin, 5 normal, 1 çatı katı olmak üzere toplam 10 katlı iş hanını satıyor...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

altındağda bina mı çöktü Haberi

altındağda bina mı çöktü


İzmir'in Bornova ilçesinin Altındağ semtinde geçen hafta kısmen çöken bina, çevreye tehlike saçıyor. Vatandaşlar bina çevresindeki güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı. "Facia ile karşı karşıyayız" diye mahalle halkı, "Bornova Kaymakamlığı ve Bornova Belediyesi kısmen çöken bina ile ilgili hiçbir çalışma yapmadı. Birilerinin ölmesi mi bekleniyor? O zaman bunun hesabını kim verecek?" dedi. 


Önlem alınmadı

Altındağ Merkez Mahallesi 4558 sokaktaki terk edilmiş eski bina yoğun yağışların yaşandığı geçen pazartesi günü büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın iç bölümü çökerken duvarları ise yan yattı. Yol kenarındaki bina, yoldan geçen insanlar ve araçlar için tehdit oluştururken olayla ilgili herhangi bir önlem alınmaması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 

Bina çevresine çekilen güvenlik şeridinin tehlikeyi önleyemeyeceğini söyleyen vatandaşlar, "Belediye güvenlik şeridi çekerek önlem aldığını mı sanıyor?...