25 / 04 / 2024

altından belediyesi

altından belediyesi

ALTINDAĞ Belediyesi Altındağ'ı daha da modern hale getirmek için 25 binden fazla gecekonduyu yıktı. Altındağlıları daha ferah bir hayata kavuşturmak için gece kondu yıkımlarına devam ediliyor...

Konut altından az, dolardan fazla kazandırdı: 13 yılda yüzde 2.695’lik getiri!

13 yılı bulan dönemde en yüksek getirinin yüzde 3.545 ile gram altından olduğu belirlenirken, ikinci sıraya da kira gelirlerinin de dahil edildiği konut değer artışı yüzde 2.695’lik getiriyle yerleşti. İşte ayrıntılar...

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

DİKKAT: Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Evinizin altından diri fay hattı geçiyor!

Dikkat...Dikkat... Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Evinizin altından diri fay hattı geçiyor...

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023'te altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını rakam vererek açıkladı. 

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

SON DAKİKA: Gram altından tarihi zirve! Yeni bir rekor yazıldı!

Son dakika haberi... Gram altın rekor tazelemeye devam ediyor. Fed'in faiz artırmayacağına dair beklentilerin ardından yükselişe geçen altının gram fiyatı 1271 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

altından belediyesi Haberi

altından belediyesi

Gerçekleştirilen gecekondu yıkım çalışmalarına mahalle sakinleri ve yıkılan evlerin sahipleri de destek verdi. 37 yıldır Altındağ'da oturan Bircan Ecik de evi yıkılırken destek verenler arasındaydı. Ecik, gecekonduların yıkıldığını yeni yolların yapıldığını söyleyerek, bu çalışmalar sayesinde artık daha rahat edeceklerini söyledi. 


Yıkım çalışmalarına ilişkin bir açıklama yapan Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki, imar planı tamamlanan mahallelerde uygulanan planlar ile yolda kalan gecekonduların yıkılarak hem yeni yol açıldığını hem de yolların genişletildiğini söyledi. Tiryaki, 2005'ten 2013 yılının ilk yarısına kadar açılan yeni yolların uzunluğunun 280 KM'ye ulaştığını söyledi. 


Ev yıkmanın hiç de kolay olmadığını söyleyen Başkan Tiryaki, "Kimsenin evini, yuvasını yıkmak arzu ettiğimiz bir şey değil. Kolay da değil. Ancak biz Altındağ Belediyesi olarak yaptığımız hiçbir yıkımda politik olmadık. Birilerinin evini yıkarken, birilerinin...