23 / 04 / 2024

Altınköy 2 Sitesi dönüşüm

Altınköy 2 Sitesi dönüşüm

İstanbul Üsküdar’da 10 bloklu bir siteye tebligat gönderen ilçe belediyesi, 380 evden bir gün içinde eşyalarıyla birlikte evlerini tahliye etmelerini istedi. 

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Altınköy 2 Sitesi dönüşüm Haberi

Altınköy 2 Sitesi dönüşüm

İstanbul Üsküdar’da 10 bloklu bir siteye tebligat gönderen ilçe belediyesi, 380 evden bir gün içinde eşyalarıyla birlikte evlerini tahliye etmelerini istedi. 

Sözcü'de yer alan habere göre; dün sabah sitenin kapısına dayanan zabıta ve polis, site sakinlerinin direnmesinin ardından bir hafta mühlet vererek olay yerinden ayrıldı. Site sakinleri evlerinin kentsel dönüşüm adı altında ellerinden alınmak istendiğini ileri sürdü. 

Üsküdar Bulgurlu'da yer alan Altınköy 2 Sitesi'ne 7 Nisan'da tebligat gönderen Üsküdar Belediyesi, sitenin ‘maili indiham' yani yıkılmaya, çökmeye meyilli olduğu nedeniyle en geç 8 Nisan sabahına kadar tahliye edilmesini istedi.

Tebligatta bulunan raporda sitenin tahliye edilmesine, 10 bloktan oluşan sitenin 2019 yılında A9 No'lu Blok için alınan risklidir raporu ile, 5 Nisan (3 gün önce) günü A6 No'lu blokta yaşanan balkon çökmesi sebep gösterildi.