16 / 04 / 2024

altuğ leblebici

altuğ leblebici

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın küçük oğlu Mehmet Aslan Hindistan'da üç fabrika satın aldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Şenol ve Ferdan Kutlu ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Altuğ Sarızeybek tarafından kuruldu.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Doğal gaz faturasıyla ilgili bilinmeyen detay! Bunu yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açıldı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırmakta. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Group Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Yusuf Altuğ tarafından kuruldu.

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammed Altuğ İyigel tarafından kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Bitcoin daha önce bu rakamı hiç görmedi

Çakıldıktan sonra uzunca bir süre toparlanamayan Bitcoin, seyrini değiştirdi ve 40 bin dolarlık direnç bölgesinin üzerine fırladı. Bitcoindeki bu ivmeyi değerlendiren Kripto Para Uzmanı Altuğ İşler, Bitcoin yatırımcısını heyecanlandıracak öngörüsünü açıkladı.

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lenux Proje İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Altuğ Çolak tarafından kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

altuğ leblebici Haberi

altuğ leblebici

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın mirasının büyük bölümünü bıraktığı küçük oğlu Mehmet Aslan daha çok aktör olarak biliniyor. Fakat o, inşaat dünyasıda geleceğin önemli iş insanlarından biri olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Beş yıldır doğal taş ithalatı ve ihracatı yapan Aslan, ortaklarıyla Hindistan'da üç fabrika satın aldı. Aslan, orada işlenen mermer, granit gibi taşları dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç ediyor.

Bir döneme "Gazinocular Kralı" olarak damgasını vuran Fahrettin Aslan'ın hayat hikayesi "sıfırdan zirveye" uzanan en çarpıcı hikayelerden biridir. 14 yaşında gazinoda çalışmaya başlayan, 20 yıl sonra çalıştığı o gazinoya ortak olan ve sonrasında ise gazinoyu satın alan Aslan, Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturan kişi olarak da bilinir.

Basında da...