19 / 04 / 2024

altunizade çamlıca metrosu

altunizade çamlıca metrosu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Altunizade-Çamlıca Metro Hattı inşaatı başlıyor!

Çamlıca Camii'ne kadar uzanacak Altunizade-Çamlıca Metro Hattı'nın izin süreci tamamlandı. Metro için inşaat sürecine geçildi..

Altunizade-Çamlıca metrosu için düğmeye basıldı!

Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için ihale hazırlıkları başladı. Altunizade-Çamlıca Metrosu 2019 yılının sonunda hizmete açılacak..

Altunizade-Çamlıca metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Altunizade - Çamlıca Camii Raylı Sistem Hattı Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Mecidiyeköy-Çamlıca Teleferik Hattı iptalinin imar planı askıda!

Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı plan iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Çamlıca'ya teleferik yerine metro geliyor!

Çamlıca Camii için önemli bir ulaşım arteri olması planlanan Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik projesi iptal edildi. Teleferik yerine, Altunizade metrosu 3.5 kilometre uzatılarak camiye metro ile ulaşım sağlanacak.

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Altunizade-Çamlıca metro hattı pazartesi ihale ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Altunizade-Çamlıca Metro Hattı için 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü ihale gerçekleştirecek. 4 kilometrelik metro ile Çamlıca Camii'sine ulaşım sağlanacak...

Altunizade Çamlıca metro ihalesi ne zaman gerçekleşecek?

Çamlıca Camisi'ne ulaşımı kolaylaştıracak olan Altunizade- Çamlıca metrosunun ihalesi 17 Ağustos'te gerçekleşecek. Çamlıca Camisii'ne de ulaşım sağlayacak olan Altunizade- Çamlıca Metrosu, 4 kilometreden oluşuyor.

Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Altunizade Çamlıca Teleferik Hattı imar planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Altunizade Çamlıca Teleferik Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte plan notundan önemli notlar...

Çamlıca Kavşağı, metro istasyonu için yeniden düzenlenecek! İmar planı askıda!

Üsküdar Altunizade’deki Çamlıca Kavşağı, Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy - Sancaktepe Metrosu kapsamında yapılacak metro istasyonu için yeniden düzenlenecek. Peki Çamlıca kavşağında neler olacak? Çamlıca kavşağı bölgesinde emsal kaç olacak? İşte cevaplar…

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

altunizade çamlıca metrosu Haberi

altunizade çamlıca metrosu


İhale Kayıt No: 2015/78153

İhale Tarih ve Saati: 17/08/2015 10:30

İlgili Müdürlük/Birim Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü

İlgili Adres: Huzur Mah. İstasyon Yolu Seyrantepe Metro Tesisleri SARIYER/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2123126505

İlgili Faks: 2124495044

İlgili E-Posta:

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası, İhale İşleri Müdürlüğü- M. Nezihi Özmen Mahallesi Kasım Sok. No.62 Merter-Güngören İSTANBUL

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: Raylı Sistem Hattı Avan- Uygulama Kesin Proje Hizmet Alımı İşi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Altunizade - Çamlıca

İşin Süresi / Teslim Tarihi: İşe başlama tarihinden itibaren 240(İkiyüzkırk) gündür

İlan Sayısı:

İlan Metni:

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  ...