20 / 04 / 2024

Alwali Group şirketi

Alwali Group şirketi

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Necla Bayrakçı ve Mohamad Nasıef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Rusya'da ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatları ne kadar?

Rusya’da yeni yılda da ticari emlak sektöründe daralma devam ediyor. Watcom Group şirketi, Rusya'daki ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatlarını açıkladı...

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Masra Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masra Group Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Y.I. Alhabeel ve Mohammad H.K. Alwali ortaklığında kuruldu.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Necla Bayrakçı ve Mohamad Nasıef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Tepe Group İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Group İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Tepe tarafından 150 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Çalışlar Sokak'ta kuruldu.

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Durmuş Ali Yaşar Alimoğlu, Cevdet Yılmaz, Abdurrahman Furtun ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Elbawab Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbawab Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alı Husaın El Bawab tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Pers Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pers Group Yapı Anonim Şirketi, Deniz Buğanli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı' nda kuruldu.

Eldemocratı Group İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldemocratı Group İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Khıdır Elhag tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi, Ahmet Vevikpaşa Caddesi'nde kuruldu.

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Deveci ve Oğuzhan Deveci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Güneş Sokak'ta kuruldu.

Alwali Group şirketi Haberi

Alwali Group şirketi

Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Necla Bayrakçı ve Mohamad Nasıef ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da  Zeytinburnu'nda kuruldu. 


Alwali Group Turizm Organizasyon Danışmanlık Tercümanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın...