16 / 04 / 2024

amasra turizm hedefi

amasra turizm hedefi

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, yaptığı açıklamada turistlerin beklenilenden fazla talep gösterdiğini belirterek "Bayram süresince en az 60 bin turistin geleceğini umuyoruz" dedi.

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Başaran Ulusoy: Türkiye'nin turizm hedefi 36 milyar dolar!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Suriye, Tunus, Fas, Cezayir, Mısır, Libya ve Irak'taki olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen 42 milyon turisti aşacaktır. Ülkemize 35-36 milyar dolar döviz girdisi sağlanacaktır" dedi.

Antalya'nın turizm hedefi 20 milyon turist!

Turizm Yatırımcıları Derneği Bölgesel Toplantısı, Antalya'da yapıldı. Aska Lara Otel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'da deniz, kum dışına çıkılıp pazarın ve turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin turizm hedefi ilk 5'e girebilmek!

ÇEVRE ülkelerde yaşanan bir takım sorunlar, Rusya ve Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz, çeşitli terör olaylarını bahane ederek körüklenmeye çalışılan İslamafobi'ye rağmen Türkiye turizmde yine bir rekora imza attı.

2015 turizm hedefi 42 milyon!

TÜRKİYE'Yİ geçen yıl ziyaret eden yabancı sayısı 2013 yılına kıyasla yüzde 5.5'lik artışla 36 milyon 837 bin 900 kişiye yükseldi. Bu yıl 5 milyon fazla turist gelecek.

Artvin'in turizm hedefi ilk 5'e girmek!

Artvin Valisi Kemal Cirit, 2015 yılında düzenlenecek olan turizm etkinlikleri öncesi kentteki turizm işletmeleri ve acente sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda Artvin'in turizm çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği turizmin 3 sorununu konuştu!

TYD Başkanı Murat Ersoy, "100. yıl hedefimiz 60 milyon turist ve 60 milyar dolar turizm geliri. 5 yıl önce bu hedef 50 milyon turist ve 50 milyar dolar turizm geliriydi. Biz turizmciler bu hedefi yukarı çektik" dedi.

2017 turizm geliri hedefi 35.5 milyar dolar!

2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'da (OVP) turizm gelirlerinin yıllık ortalama yüzde 6,4 artması öngörülüyor. 2015-2017 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program da (OVP) turizm geliri hedefleri de açıklandı.

Shopping Fest 2014 hedefi olan 10 milyar TL’yi yakaladı!

Perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektör için itici güç olan İstanbul Shopping Fest (İSF) 2014 hedefi olan 10 milyar TL ’yi yakaladı.

İstanbul'un turizm hedefi Paris'i geçmek!

"Hedef Şehirler Endeksi 2014" raporu, bu yıl içinde dünyanın en gözde turizm kentlerine yapılan seyahatleri, ziyaretçi sayılarını ve turizm gelirlerindeki potansiyeli karşılaştırmalı olarak ele alıyor.

Başaran Ulusoy: Türkiye’nin bu yıl ki turizm hedefi 43 milyon turist!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy: "Orta Doğu'da ve komşu ülkelerde yaşanan olumsuz gelişmelere karşın Türkiye turizm hedefini tutturacak. 2014 yılı için yaklaşık 43 milyon turist hedefliyoruz ve bu hedefimizi tutturacağız" dedi

Metro Turizm'in hedefi 25 milyon yolcu!

2014 yılında 24 milyon 500 bin yolcu hedefine ulaşmak için 120 yeni otobüs alarak 27 milyon euro'luk yatırım yapan Metro Turizm, bin 550 araç filosuyla bu yıl 25 milyon yolcu hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

amasra turizm hedefi Haberi

amasra turizm hedefi

Çok sayıda tarihi eserin yanı sıra doğal güzellikleri, balık ve salata ağırlıklı mutfak kültürüyle turistlerin ilgisini çeken Amasra'da bayram için otel ve pansiyonlardaki odaların tamamı rezerve edildi. Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, yaptığı açıklamada Helenistlik dönemden Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin, 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini söyledi. Resmi ve dini tatillerde özellikle Ankara ile çevre illerden çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını belirten Timur, "Ankara'nın en yakın sahili ve İstanbul'a yakınlığıyla büyük şehirlerdeki insanların tercihi olan amasra her bayramda ciddi yoğunluk yaşıyor" dedi. 


Otellerde yer kalmadı

Bu yaz sezonunun gerek yağışlar gerekse sıcak havanın mevsim normallerinin altında bulunması nedeniyle geç başladığını anlatan Timur "Bu durum, Ramazan Bayramı için ilçeye olan ilgiyi artırdı. Bayram otel...