24 / 04 / 2024

Amasya Belediyesi ihalesi

Amasya Belediyesi ihalesi

Amasya Belediyesi, 6 mahallede yer alan 11 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak..

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için start verdi! Amasya'ya 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini açıkladı. Merakla beklenen TOKİ Amasya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek! İhalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya 87 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya 99 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

TOKİ Amasya Taşova projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Amasya Taşova 158 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Taşova İlçesi 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya 158 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Amasya İli, Taşova İlçesi 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Amasya 106 konut ihalesi bugün!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Amasya Hamamözü TOKİ 106 konut ihalesi yarın!

Amasya Hamamözü ilçesi, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Amasya TOKİ 106 konut ihalesi 1 Ağustos'ta!

Amasya, Hamamözü mahallesi 106 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Amasya Belediyesi ihalesi Haberi

Amasya Belediyesi ihalesi

Amasya Belediye Başkanlığı tarafından Merkez, Helvacı, İhsaniye, Şehirüstü, Gökmedrese, Kirazlıdere Mahallelerinde yer alan 11 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 5 milyon 190 bin 76 lira olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Ekim'de gerçekleşecek.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR

Amasya Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait Amasya Merkez, Helvacı, İhsaniye, Şehirüstü, Gökmedrese, Kirazlıdere Mahallelerinde Belediyemiz adına kayıtlı aşapıda mahalle, ada, parsel, metrekaresi, cinsi/niteliği ve imar durumları belirtilen gayrimenkuller ile Amasya Merkez 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır. İhale 30 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecektir.

Satılacak olan arsaların mahalle, ada, parsel, metrekaresi tahmin edilen bedelleri ve geçici teminatları aşağıda belirtilmiştir.