19 / 04 / 2024

amasya hasan ali cesur

amasya hasan ali cesur

Amasyalı işadamı Hasan Ali Cesur, Amasya Küçük Sanayi Sitesi sahasında 10 yılı aşkın süredir atıl durumdaki 64 bin metrekare kapalı alana sahip toplam 116 bin metrekarelik alandaki iplik fabrikasını satın aldıklarını açıkladı...

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodium İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli iel Hasan Ali Çelikler tarafından kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

AK Parti milletvekili Hasan Çilez'den Kanal İstanbul için tehdit iddiası! 

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi'ne girecek firmaları tehdit ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

2 Hc Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Çatalca'da 390 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Çelikler, Hüseyin Özkalp ve Recep Özkalp ortaklığında kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Selam Company İnşaat Gıda Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selam Company İnşaat Gıda Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Hasan Ali tarafından kuruldu. 

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Alacalı Müteahhitlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alacalı Müteahhitlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Karahan, Salih Karahan ve Abdullah Levent Ongun ortaklığında kuruldu.

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

amasya hasan ali cesur Haberi

amasya hasan ali cesur


Amasyalı işadamı Hasan Ali Cesur, Amasya Küçük Sanayi Sitesi sahasında 10 yılı aşkın süredir atıl durumdaki 64 bin metrekare kapalı alana sahip toplam 116 bin metrekarelik alandaki iplik fabrikasını satın aldıklarını açıkladı.


İşadamı Mehmet Top ile birlikte yaklaşık 10 milyon dolara işadamı Hayyam Garipoğlu’ndan satın aldıkları fabrikayı tekrar Amasya ekonomisine kazandırmayı amaçladıklarını, yurt içinin yanı sıra yurt dışı ortak yatırımlara da açık olduklarını belirten Hasan Ali Cesur, “İki ayrı grupla görüşme halindeyiz. Birincisi Kuveytli bir yatırımcı. Doğalgaz dönüşümü üzerine bir yatırım düşünüyor. İkincisi Amerikalı bir yatırımcı. Led ürünleri ve armatür üzerine bir yatırım söz konusu. Onlarla bir ortaklık anlaşması ve fizibilite çalışmalarını devam ettiriyoruz” diye konuştu.


Cesur, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON)...