29 / 03 / 2024

amerikalı butik otel yalısı

amerikalı butik otel yalısı

Portföyü, ağırlıklı olarak Boğaz ve eski İstanbuldaki yalılardan oluşuyor. En büyük ilgiyi, 115 milyon dolardan satışa çıkarılan Zeki Paşa Yalısı görüyor. Yalıyı Araplar oturmak, Amerikalılar da butik otel yapmak için istiyor

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Tarihi Sur'da 10 butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır Sur'da teröristlerce tahrip edilen mahallelerde, yöre mimarisine uygun, iki katlı, 268 yatak kapasitesine sahip 10 butik otel inşa ediliyor..

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Kars Gemli Tabya Butik otel olacak!

Kars Kalesi karşında yer alan ve 46 tabyadan bir tanesi olan Gemli Tabya butik otele dönüştürülecek.

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

amerikalı butik otel yalısı Haberi

amerikalı butik otel yalısı

 

43 ülkede lüks konut pazarında hizmet veren Sothebys, son bir yıldır Türkiyede de faaliyette.

Sothebys Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay

Boğazdaki köşk ve yalıların dizi seti olarak kullanılması, İstanbulu yabancı yatırımcıların gözdesi yaptı. Özellikle de Araplar, Türk dizilerinde izledikleri mekanları satın almak için girişimde bulunuyor. Yabancıların son gözdesi Baltalimanındaki Zeki Paşa Yalısı... 115 milyon dolardan satışa çıkarılan tarihi yalı, dünyanın en prestijli gayrimenkul satış markası Sothebys Türkiyenin portföyünde yer aldıktan sonra, Körfez ülkeleri kadar, Amerikalı yatırımcıların da ilgisini çekti. Zeki Paşa Yalısı, 30 binden fazla lüks emlak portföyüne sahip Sothebysin tüm ofisleri içinde konut değeri bakımından birinci sırada bulunuyor. Yalının satışıyla ilgili son gelişmeleri Sothebys Türkiyenin Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitaya...