29 / 03 / 2024

Ammar Group adres

Ammar Group adres

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Qays Mohammed Mohammed tarafından kuruldu.

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ammar A. M. A. ve Walıd A. M. A. ortaklığında kuruldu.

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mada Group Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullatif Hokan ve Ammar Hafez ortaklığında kuruldu.

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan J. Jarullah ve Fethi Hamarat tarafından kuruldu. 

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Qays Mohammed Mohammed tarafından kuruldu.

Refa Group Gayrimenkul Otomotiv Gıda İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refa Group Gayrimenkul Otomotiv Gıda İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kalaji tarafından kuruldu...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Setra Group Head Ofis adres!

Setra Group Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Ammar Group adres Haberi

Ammar Group adres

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Qays Mohammed Mohammed tarafından kuruldu.

Ammar Group Turizm İnşaat Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve...