28 / 03 / 2024

Anadolu Caddesi izmir

Anadolu Caddesi izmir

Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak tasarlanan üstgeçitler tamamlandığında, sadece Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

İMSAD, Anadolu Buluşmaları'nın 3'ncüsünü İzmir'de düzenledi!

Türkiye İMSAD, üçüncüsünü düzenlediği ‘Anadolu Buluşmaları’ etkinliği kapsamında, Egeli sanayiciler ve inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi toparlanıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda alışverişin kalbi Bağdat Caddesi'nde stok yüzde 38 düştü. Bölgede kentsel dönüşümünün azalması, binaların yenilenmesi ve TL üzerinden kiralamalar ile birlikte markalar yeniden mağaza açıyor...

İzmir Büyükşehir kaçak inşaat mı yapıyor?

Anadolu Caddesi’ndeki köprülü kavşak, Konak tramvayı, Kıyı Deniz Projesi ve son olarak da İnciraltı Kent Ormanı’nda yasa ve yönetmelikler dikkate alınmadan icraat yapıldı..

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Bağdat Caddesi şantiye alanına döndü!

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'nde, kentsel dönüşümle birlikte inşaatlar çoğaldı. AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu durumun Cadde'de kaosa yol açtığını söyledi.

İzmir Doğuş Caddesi genişletildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'nın çevre yolu bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi'ndeki trafik sorununu çözdü.

Anadolu Caddesi izmir Haberi

Anadolu Caddesi izmir

Geçmiş yıllarda kentin en sıkıntılı karayolu aksları arasında yer alan Anadolu Caddesi’nin trafiği, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla her geçen gün biraz daha rahatlıyor. Büyük Çiğli ve Harmandalı Karayolu alt geçitleri ile Ulukent Köprülü Kavşağı ve Evka 5 katlı kavşağını hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede kesintisiz ulaşımı sağlarken, yaya üst geçitlerinin yapımına da ara vermeden devam ediyor. Bugüne dek sadece Karşıyaka-Çiğli bölgesinde 11 adet asansörlü ve yürüyen merpenli yaya üst geçidi inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 7 üst geçidin yapımını da sürdürüyor. 


Başkan Kocaoğlu çalışmaları denetledi

Kentin dört bir yanında devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere şantiye turları yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Caddesi’ndeki üst geçit inşaatları hakkında da bilgi aldı. Karşıyaka Jandarma Komutanlığı, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Çiğli...