24 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 



AK Parti  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir adaylığını hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini anlatan Zeybekci, AK Parti'nin bugüne kadar yaptıklarını rakiplerinin hayal dahi edemeyeceğini söyledi. Zeybekci, "Onların İzmir'de yaptıkları en güzel şey bahane üretmek" şeklinde konuştu.

Türkiye ekonomisinin 16 yılda 4 kat büyüdüğüne dikkat çeken Zeybekci, şunları söyledi: "İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz. Bugüne kadar AK Parti olarak çok destan yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz. Bizim hiç kimseyle davamız olmayacak, kavgamız da olmayacak. İzmir'de destanlar yazacağız."

İzmir'de kapı kapı dolaşacaklarını söyleyen Zeybekci, insanların gönüllerini kazanmak için yola çıktıklarının altını çizdi.
 


Geri Dön