20 / 04 / 2024

Anadolu Çağrı Merkezi tekirdağ

Anadolu Çağrı Merkezi tekirdağ

Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ'da açıldı. Saran Holding Grup Şirketlerinden Anadolu Çağrı Merkezi, ‘ Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı ’ ihalesini kazanarak, Tekirdağ’ da yeni bir merkez açtı.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi açıldı!

Tuzla Belediyesi Anadolu Kültür Merkezi’nin açılışında, 81 il ile Kavala, Drama ve Selanik’ten getirilen toprakla birlik ve beraberliği temsilen çınar fidanı dikildi.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Metristepe Kültür Merkezi Pazartesi günü açılıyor!

Bozüyük’ün en önemli kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın katılımlarıyla Pazartesi günü açılarak hizmete girecek.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ağrı'da Yaşlı Evde Bakım Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı vatandaşların bakım ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla “Yaşlı Evde Bakım Merkezi” açıldı.

Ağrı'da Aile Destek Merkezi'nin açılış töreni gerçekleşti!

Ağrı’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

Anadolu Çağrı Merkezi tekirdağ Haberi

Anadolu Çağrı Merkezi tekirdağ

Açılışını T.C. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın yaptığı çağrı merkezi, sigarayı bırakmak isteyen herkese yardımcı olmayı amaçlıyor. Merkez ayrıca Tekirdağ halkına yeni istihdam olanakları sağlaması ile de dikkat çekiyor. 


Saran Holding’in grup şirketlerinden olan Anadolu Çağrı Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın uluslararası ödüllü hizmeti ‘Alo 171’i halkla en hızlı şekilde buluşturmak için harekete geçti. Bir süre önce Bakanlığın açtığı ‘Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı’ ihalesini kazanan şirket, bu amaçla Tekirdağ’da yepyeni bir merkez açtı. Anadolu Çağrı Merkezi Tekirdağ Şubesinin açılışı, 06 Mart 2014 tarihinde T.C. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ve diğer üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. Bakan Müezzinoğlu, Vali Yerlikaya ve...